Twitter'a ücretli abonelik sistemi hakkında yeni gelişmeler - Haberler - indir.com

Twitter'a ücretli abonelik sistemi hakkında yeni gelişmeler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-24 16:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter ücretli abonelik sistemi için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz haftalarda ücretli abonelik sistemini başlatacağı iddia edilen Twitter konu hakkında resmi açıklama yapmamıştı. Bir süredir merak edilen konu nihayet açıklık kazandı. Şirket tarafından verilen bir iş ilanı ücretli abonelik sistemiyle ilgili beklentileri yeniden gündeme getirdi.

Twitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülürTwitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülür

Kısa bir süre önce yeni abonelik platformu için iş ilanı veren şirket bu hamlesiyle ücretli abonelik sistemi üzerinde çalıştığını da kesinleştirmiş oldu. Paylaşılan ilanda birde şirket CEO’sunun açıklaması bulunuyordu.

Twitter'da sesli tweet dönemi başlıyor

Hatırlarsanız bir süre önce Twitter CEO’Su Jack Dorsey kullanıcıları heyecanlandıran açıklamalarda bulunmuş ve şirketin bu yılın sonuna kadar farklı yaklaşımları test etmeye başlayacağını belirtmişti. Bu açıklamasında Twitter’da yeni bir gelir modelinin başlayarak reklam platformuyla birlikte tamamlayıcı bir rol üstlenmesini istediklerini dile getiren Dorsey teknoloji dünyasındaki ilgiyi Twitter’a çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz gün açılan yeni iş ilanı ise ücretli abonelik sistemini yeniden gündeme getirerek Twitter’ın bu özelliği ne zaman kullanıma sunacağı konusunda meraklandırdı.

Konu hakkında şuan herhangi bir detay bilinmese de YouTube gibi reklam platformu olan uygulamada bakında Twitter’ında ücretli abonelik sistemini uygulamayı reklamsız kullanmak isteyenlere sunabileceği düşünülüyor. Elbette ki platformların arasındaki içerik farklılığı bu noktada oldukça eleştiri alacaktır ancak bunun şimdilik sadece bir öngörü olduğunu unutmamak gerek. Tüm kullanıcılar tarafından platformun ücretli kullanılması da beklenmiyor. Twitter’ın ücretli abonelik sistemiyle ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.


İlgili uygulamalar
Twitter listeler özelliğini duyurduTwitter listeler özelliğini duyurdu
Twitter'ın yeni özellikleri büyük ilgi görüyorTwitter'ın yeni özellikleri büyük ilgi görüyor

PAYLAŞ