Twitter'a Susturma Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Susturma Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcılardan gelen şikayetleri değerlendirerek iyi bir hizmet vermeyi amaçlayan Twitter, kullanıcıların rahatsız oldukları tweet'ler için kişileri engellemeleri yerine geçici bir süre susturmalarını sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunduğunu duyurdu.

Kullanıcıların takip ettikleri ancak rahatsız oldukları hesapları geçici bir süre susturmalarını sağlayacak olan bu özellik sayesinde daha evvelden spam olarak nitelenen ve kullanıcıyı rahatsız etme derecesine varan tweet'leri atan kişileri engellemek yerine, atılan tweet üzerinde yer alan 'daha fazla' seçeneği aracılığıyla 'xxx adlı kişiyi sustur' butonuna tıklayarak geçici bir süre bu rahatsızlığın önüne geçilebileceği gibi takip edilen kişilerin iletileri de geçici bir süre susturulmuş olacak.

Twitter Susturma Özelliği

Şimdilik BETA aşamasında olan susturma özelliği özellikle bot hesaplar için düzenlenmiş olsa da sizin hoşunuza gitmeyen hesaplarla anahtar kelimeleri susturarak bu tweet'lerin görünürlülüğünü bir süreliğine de olsa engelleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde hem web hem de mobil kullanıcıların hesaplarına gelecek olan susturma özelliğini sunan Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ