Twitter’a saklama özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Twitter’a saklama özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter uzun zamandan beri beklenen özelliğin üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. İşte konu ile ilgili ilk detaylar. 

Twitter iOS Uygulamasına Tweet içi Analiz Özelliği Eklendi!

Twitter sildiğiniz mesajları arşivliyorTwitter sildiğiniz mesajları arşivliyor

Twitter tarafından yapılan resmi açıklamalarda Twitter sisteminde yeni bir özelliğin kullanıma sunulacağı belirtildi. Yapılan açıklamalara göre Tweet’i sakla olarak adlandırılacak yeni özellik, böylece kullanıcıların bu alandaki ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayacak.

Bugüne kadar ki süreç içerisinde paylaşılan mesajlar için böylesine bir imkan yaratılmazken Twitter'da kullanıcıların büyük bir beklentisi haline gelen özellik, kullanıcıların mesajlarındaki hakimiyetini daha da arttıracak. Bu açıdan oldukça önemsenen yeni özelliğin bir an önce sisteme gelmesi bekleniyor.

Yeni gizleme özelliği nasıl kullanılacak?

Twitter için geliştirilen bu yeni özellik, kullanıcıların yazdığı mesajlara gelen yanıtları gizlemesini sağlayacak ve böylece kullanıcıların gizliliğini de yine kendi kontrolüne bırakacak. Aynı zamanda kullanıcılarının mesajlarına gönderdikleri yanıtlar farklı renklerle gösterileceği için konuşmalar daha kolay bir şekilde takip edilebilecek.

Twitter için geliştirilen özelliği şu anda Beta versiyonunda denenmeye başlanacağı ve mevcut testler sonrasında tüm kullanıcılar için sunulacağı belirtildi. Fakat net bir tarih paylaşılmadığından dolayı mevcut özelliğin ne zaman tam olarak kullanımda olacağı bilinmiyor. Resmi açıklama yapılması nedeniyle kısa süre içerisinde mevcut sürecin tamamlanması bekleniyor. 

Twitter'da sessize alma nedir, nasıl yapılır?


İlgili uygulamalar
Twitter'a Profil Ön İzleme Özelliği GeliyorTwitter'a Profil Ön İzleme Özelliği Geliyor

PAYLAŞ