Twitter'a Profil Ön İzleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Profil Ön İzleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-14 12:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya mecrası Twitter, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik yenilikler yapmaya devam ediyor. Özellikle Twitter genel arayüzün de baktığımız zaman diyalogların bazı zamanlar zor anlaşıldığı gözüküyor. Diyalogların otomatik olarak organize edilmemesi ve bazı içeriklere çok sayıda kullanıcının dahil olması ile beraber paylaşımda tam olarak neyin olup bittiğini anlamak oldukça zor bir hal alıyor. Twitter ise bu durumun önüne geçebilmesi adına yeni çözümler sunmayı hedefliyor. Söz konusu bu çözümün ise profil ön izlemesi olarak tanımlandığı belirtiliyor. Mikro blog servisi tarafından belirtilene göre bu ön izlemeler sıralı sohbetlerin takip edilmesini daha kolay bir hale getirecek. Normalde ise baktığımız zaman bir tweet’e gelen yanıtta yer alan kişi veya fotoğraflara basıldığı zaman o kullanıcının direkt bir şekilde profiline yönlendiriliyor.

Twitter Arayüzünde Önemli Değişiklik Olacak

Profiline yönlendirme durumunda daha karmaşık bir sohbet yapısı ortaya çıkmış oluyor. Fakat yapılacak olan iyileştirme ile beraber kullanıcılar tarafından verilen yanıtta kişi ismi veya resme dokunulduğu zaman o kişinin temel biyografi bilgileri ve takip ettikleri ile takipçi rakamları gösterilecek. Bu ön izleme penceresi altında ise profile tam olarak erişmek için bir bağlantı bulunacak. Bu sayede ise karmaşaların önüne geçilmiş olunacak. Bu söz konusu profil ön izleme özelliği ilk olarak iOS kullanıcıları için sunulmuş olacak.

Twitter artık tweetlerin düzenlenmesine izin verecekTwitter artık tweetlerin düzenlenmesine izin verecek

Twitter karanlık mod müjdesini verdi

Daha sonra ise Android kullanıcıları için de bu yeni özelliğin verileceği Twitter tarafından ifade ediliyor. Twitter’a gelecek olan bu yeni profil ön izleme özelliği çok büyük bir yenilik olarak gözükmese de, kullanıcıların tweetlerdeki diyaloglardan kopmaması için önemli bir çözüm oluşturacak diyebiliriz. Bakalım kullanıcılar sunulacak olan bu yeni özelliği nasıl bir geri dönüş sağlayacak, yeni güncellemeler ile beraber göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Twitter karanlık mod müjdesini verdiTwitter karanlık mod müjdesini verdi
Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!Twitter'da 2018'de En Çok Dikkat Çeken Oyunlar Açıklandı!

PAYLAŞ