Twitter'a profesyonel profil özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a profesyonel profil özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 15:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter’da işletmelere yönelik yeni bir özellik kullanıma sunuluyor. Yeni dönemde, işletmeler profesyonel profil özelliğini kullanabilecek.

Twitter sosyal ağı için yeni özellik oldukça dikkat çekti. Diğer pek çok sosyal ağda olduğu gibi Twitter’da da işletmeler için özel bir çözüm sunulacak. İşletme profilleri ile kişisel profillerin birbirinden ayrılmasını sağlayacak yeni özellik, kısa süre içerisinde dünya genelinde kullanıma sunulacak.

Twitter takip edilen ve takipçiler 0 gözüküyor hatasıTwitter takip edilen ve takipçiler 0 gözüküyor hatası

Twitter'a profesyonel profil özelliği neler sunacak?

Konuyla ilgili ilk açıklama Twitter Business hesabından geldi. Yeni özellik için özel bir görselin de paylaşıldığı içerikte, işletme profillerinin hakkında bölümünde değişikliğe gidilmiş. Normal profillerde yer almayan bazı özelliklerin eklendiği hakkında bölümünde işletmelerin adres, harita ve çalışma saati gibi detayları paylaşmasına imkan tanınıyor. Kullanıcılar işletmeleri ziyaret etmek istediği takdirde, direk bu bölümdeki harita üzerinden yol tarifi alabilecek. İstenildiği takdirde ise direk mesaj bölümünden işletme ile iletişime geçebilmek de mümkün. Mesajda Twitter tarafından "Profesyonel Profiller, işletmelerin, kar amacı gütmeyen kuruluşların, yayıncıların ve içerik oluşturucuların - iş için Twitter'ı kullanan herkesin - işletmeleriyle ilgili belirli bilgileri doğrudan profillerinde görüntülemelerine olanak tanıyan yeni bir araçtır." şeklinde açıklama yapılarak özellik için detaylar da aktarıldı.

Twitter'a profesyonel profil özelliği ne zaman kullanılacak?

Yeni özellik şu anda sadece ABD’de de kullanılabilecek ve bazı işletmelerle sınırlı kalacak. Yapılacak ilk testlerin ve denemelerin ardından ise dünya genelinde özellik kullanılmaya başlanacak.


İlgili uygulamalar
Rusya, Twitter'ı uyararak erişim engeli getirdiRusya, Twitter'ı uyararak erişim engeli getirdi

PAYLAŞ