Twitter'a Pop-up Bildirim Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Pop-up Bildirim Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Son günlerde Facebook benzeri özellikleriyle kullanıcıları etkilemeye çalışan sosyal ağ Twitter, bu seferde aynen Facebook'ta olduğu gibi kullanıcıya gelen bildirimleri bir pop-up penceresiyle göstereceği yeni özelliğini kullanıcılara sunacak.

Kullanıcıların, Retweet ve Favori uyarılarını gerçek zamanlı olarak alabilmelerini sağlayacak olan yeni özellik, kullanıcının hesabına gelen uyarıları web üzerinden belirecek olan bir pop-up penceresi ile alabilmelerini sağlayacak. Bu sayede de tüm uyarılar, kullanıcılara küçük bir pop-up sayesinde anında iletilebilecek.

Twitter Pop-Up

Ayrıca kullanıcılar bu uyarı penceresi üzerinden yeni bir Tweet'de atabilecekleri gibi ayarlar arasında bulunacak olan seçenekler sayesinde de uyarı penceresini açıp, kapatabilecek ve kimden hangi uyarıları alacaklarını da belirleyebilecekler.

Twitter Popup

Aynen Facebook'ta olduğu gibi ekranın sağ alt köşesinde belirecek olan Pop-up özelliği Twitter'ın Facebook ile rekabet içinde olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Zira Twitter son zamanlarda Facebook'a benzeyen pek çok özelliği devreye sokmuş durumda. 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın mobil ve masaüstü uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ