Twitter'a Kaydır Beğen Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Kaydır Beğen Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 13:40:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter için bir süre önce twttr adlı prototip bir uygulama kullanıma sunulmuştu. Bu uygulamaya ise Twitter’da kullanılacak olan en yeni özellikler geliyordu. Twttr’de beğenilen özellikler ise ana uygulama olan Twitter kullanıcıları için sunuluyor. Twttr adlı bu prototip uygulamada şuan için kullanıcıların tweet yanıtlarının basitleşmesi ve kolay okunabilir olması için yenilenmiş tasarım test ediliyor. Diğer yandan etiket sistemi ve diğer yenilikler bulunuyor. Uygulama güncellenerek yeni bir tweet kamerası ile beraber geliştirilmiş gece modu özelliği de yine eklenen özellikler arasında bulunuyor. Twttr’de yer alan bu özellikler, Twitter’ın daha rahat ve kullanılabilir olması için bulunuyor ve geliştirilmeye devam ediliyor.  

Twitter’a Yeni Özellikler Geliyor

 

Twitter'a belirliyeci etiketler geliyor!Twitter'a belirliyeci etiketler geliyor!

Big @twttr update! Dark mode and a ‘swipe to like’ gesture. pic.twitter.com/7e2Sq2riW5 — John Yarbrough (@jyarbrough) 11 Nisan 2019



 

 

Bu kapsamda Twitter ürün yönetim direktörü olan Sara Haider tarafından konu hakkında  “Twttr konusunda çok heyecanlıyız. Yeni özellikleri deneyimlemeyi seviyoruz. Geri dönüşler bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ancak yine de özellikleri herkese sunmadan önce daha çok çalışmalıyız.” Sözleri dile getirildi. Bu özelliklerin ardından Twttr uygulamasında bir yeni özellik daha eklendi. Buna göre kullanıcılar artık bir tweetin üzerinde sola kaydırma hareketi yaptığı zaman tweeti beğenmiş olacaklar. Bu yeniliğin ise kaydır-beğen olarak adlandırıldığı ifade ediliyor.

Diğer yandan Twttr uygulamasına yakın zamanda “sohbete abone ol” ile “sohbetleri gizle” gibi özelliklerinde gelmesi bekleniyor. Sizde Twitter’a sunulacak olan özellikleri daha önce kullanmak için Twttr prototip programına dahil olabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Twitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyorTwitter CEO'sunun aldığı maaş dikkat çekiyor
Twitter spam engellemek için yeni sınırlar getiriyorTwitter spam engellemek için yeni sınırlar getiriyor

PAYLAŞ