Twitter'a Google entegrasyonu geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Google entegrasyonu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-29 14:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Twitter, Google hesabı ile giriş yapma özelliğini kullanıcıların beğenisine sunmak adına harekete geçti. Peki söz konusu bu özellik ne zaman sunulacak. Konuya dair merak edilenler yazımızda yer alıyor. 

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılan sosyal medya platformu Twitter, Google hesabı ile giriş yapma seçeneğini aktif hale getirecek. Kullanıcılar, yeni giriş yapma özelliği sayesinde platforma pratik bir şekilde giriş yapma imkanı sunacak ve kayıt olunabilecek. 

Twitter Nijerya'yı engellediğini duyurduTwitter Nijerya'yı engellediğini duyurdu

Twitter, Google hesabı ile giriş yapmaya özelliğini getiriyor

Dünya çapında oldukça fazla kişi tarafından kullanılan popüler sosyal medya platformu Twitter, yeni özellikler getirerek kullanıcıların deneyimini en üst seviyeye çıkarmak adına hamleler yapıyor. Sosyal medya analisti olarak görev yapan Jane Manchun Wong, tersine mühendislik yöntemi kullanarak şirketin üzerinde harekete geçtiği yeni özelliği hakkında bilgiler ortaya çıktı. Wong, ortaya çıkardığı bu yeni özelliğin görüntüsünü Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Konuyla ilgili olarak aktarılan bilgilere göre popüler sosyal medya platformuna kullanıcılar Google hesabı üzerinden giriş yapmayı mümkün hale getirecek. Söz konusu bu yeni Twitter özelliğinin platforma ne zaman ekleneceği ise henüz bilinmiyor. 

Konuyla ilgili olarak paylaşılan ekran görüntüsünde "Giriş yap", "Kayıt ol" seçeneklerinin yanına "Google ile devam et" seçeneğinin eklendiğini görmek mümkündür. Kullanıcılar, Google hesapları sayesinde direkt olarak platforma kayıt olabilecek ve oturum açabilecekler. Kullanıcı deneyimi daha da iyi bir hale getirecek olan bu özellik, Google hesabına sahip olan kullanıcıların zamanını almadan giriş yapmalarını sağlayacak. Kullanıcılar, Twitter'a kayıt olma işlemleri sırasında ve oturum açarken kişisel bilgilerini manuel olarak girmek zorunda kalmayacaklar. Bu şekilde kayıt olma ve giriş yapma işlemi çok daha hızlı bir hal alacak. Söz konusu bu yeni özelliğin ne zaman sunulacağı şu an için bilinmiyor. Twitter platformunun söz konusu bu entegrasyon ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını da belirtmek gerekir.

 




Twitter Süper Takip özelliği geliyor         Twitter Süper Takip özelliği geliyor         
Twitter sonunda unmention özelliğini duyurduTwitter sonunda unmention özelliğini duyurdu
Twitter para kazandırmak için yeni adımlar atıyorTwitter para kazandırmak için yeni adımlar atıyor

PAYLAŞ