Twitter'a Fotoğraf Etiketleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a Fotoğraf Etiketleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Twitter'ın resmi blogu üzerinden yaptığı 'fotoğraflar artık daha sosyal' başlıklı duyurusuna göre kullanıcılar bundan sonra paylaştıkları fotoğrafları etiketleyebilecekleri gibi tweet'lerine birden fazla fotoğraf ekleyebilecekler.

Mobil platformlara özel olarak gelecek olan bu yenilik şu an için sadece Twitter'ın iOS ve Android uygulamalarında kullanılabilecek. Kullanıcılar Twitter'a ekledikleri fotoğraflarda 10 kişiye kadar etiketleme imkanına sahip olacaklar. Bu özellik sayesinde ayrıca Twitter daha sosyal bir hal almış olacak ve 140 karakterden de tasarruf sağlayacak.

Twitter Fotoğraf EtiketlemeFacebook'ta da yıllardır kullanılan etiketleme özelliğinde olduğu gibi Twitter'da da etiketlenen fotoğraf için kullanıcılar bildirim alabilecekler. Uygulamanın ayarlar bölümünden kimlerin etiketlenip etiketlenmeyeceğine kullanıcılar karar verebilecekler.

Twitter Çoklu Fotoğraf YüklemeAyrıca yeni güncellemeyle gelecek olan diğer özellik ise kullanıcıların tweet başına birden fazla fotoğraf yükleyebilmeleri ve görsel olarak daha anlamlı tweet'leri paylaşabilecek olmaları. Bu sayede de kullanıcılar farklı fotoğrafları tek bir seferde yükleyerek ardı arkasına tweet göndermekten kurtulmuş olacaklar.

İlk olarak iOS versiyonuna gelecek olan yeni Twitter özellikleri daha sonra Android uygulamasıyla web versiyonunda kullanılabilecek.





PAYLAŞ