Twitter'a çoklu mesaj özelliği geliyor - Haberler - indir.com

Twitter'a çoklu mesaj özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-15 12:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter üzerinden özel mesaj göndermek isteyenlere çoklu mesaj desteğini sunacak Twitter, büyük bir kolaylık sağlayacak.

Yeni yapılan bir sızıntıda Twitter’da özel mesaj sisteminin, gelişmiş bir şekilde destekleneceği belirtildi. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar birden fazla kullanıcıya aynı mesajı göndermek istediğinde artık grup oluşturmak zorunda kalmayacak. Çoklu mesaj özelliğinde birden fazla alıcı seçilerek kullanıcılara aynı mesaj hızlı bir şekilde iletilebilecek.

Facebook, Twitter'dan bir özelliği alıntıladıFacebook, Twitter'dan bir özelliği alıntıladı

Twitter’ın yeni özelliği sızdırıldı

Twitter'a gelecek mevcut özellik için şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa da yeni özellik için önemli bir sızdırma yaşandı. Ünlü yazılım analisti Jane Manchun Wong tarafından yapılan paylaşımlarda Twitter'ın çoklu mesaj gönderme özelliği üzerinde çalıştığı belirtildi. Tersine mühendislik yöntemi ile uygulamaları üzerinde çeşitli analizler gerçekleştiren ünlü isim, Twitter'da yaptığı yeni çalışma ile birlikte geliştirilen yeni özelliğin öğrenilmesini sağladı.

Şu anda test edilen mevcut özellik, testlerin sona ermesi ile birlikte uygulama ve masaüstü versiyona güncelleme olarak sunulacak. Tek bir masajı birden çok kişiye gönderilmesini sağlayacak yeni özellik, sosyal ağda spam sorununa yol açabilir. Bu nedenle yeni özellik ile birlikte özel bir güvenlik sisteminin de uygulamaya eklenmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Twitter'ın emoji butonları gözüktüTwitter'ın emoji butonları gözüktü

PAYLAŞ