Twitter'a Apple ve Google ile giriş yapmak aktif hale geldi! - Haberler - indir.com

Twitter'a Apple ve Google ile giriş yapmak aktif hale geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-04 18:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter, uzun zamandan beri beklenen özelliği kullanıma sundu. Kullanıcılar Apple ve Google hesapları ile sisteme giriş yapabilecek.

Twitter, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı yeni bir açıklama ile birlikte uygulamaya eklenen yeni özelliği duyurdu. 2 Ağustos günü paylaşılan mesajda, kullanıcıların oturum açma konusunda 2 seçeneğe daha sahip olduğu belirtildi.

Twitter’dan Fotoğraf Kırpma Algoritmasını Yanıltana Ödül VerecekTwitter’dan Fotoğraf Kırpma Algoritmasını Yanıltana Ödül Verecek

“Kolaylıkla oturum açın ve akışınızı kaydırmaya başlayın. Artık, Twitter'da oturum açtığınızda veya sohbete katılmak için kaydolduğunuzda, aşağıdaki seçeneklere de sahipsiniz. Uygulamada ve web'de Google Hesabınızı, iOS'ta ve (yakında) web'de Apple Kimliğinizi kullanabilirsiniz.” denilerek belirtilen yeni özellik, kullanıcıların uzun zamandan beri beklediği özelliği kullanmasını sağlayacak.

Kısa Sürede Aktif Hale Gelecek

Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar kademeli olarak kısa süre içerisinde tüm özelliklere sahip olacak. Ancak sadece iOS kullanıcılarının web üzerinde oturum açması için biraz daha beklemesi gerekecek. Mevcut oturum açma işlemlerinin yapılabilmesi sırasında ise kişilerin Twitter’da tanımlı Google ya da iOS hesaplarını kullanması yeterli olacak. Ayrıca herhangi bir hesaba tanımlı olmayan Google ve iOS hesapları için mevcut yenilik, hesapların bağlanması konusunda da destek sağlayacak. Bu bakımdan sadece mevcut oturumların açılması için değil, yeni kayıt ekranında da kullanıcılar Google ve Apple hesaplarını kullanma şansına sahip. Böylece email adresi girme, şifre belirleme ya da adres onayı gibi işlemlere gerek kalmadan saniyeler içerisinde yeni bir Twitter hesabını alınabilecek.

Daha Önceden Sızdırılmıştı

Twitter tarafından geliştirilen yeni özellik, geçtiğimiz ay içerisinde ilk olarak 9to5Google tarafından duyurulmuştu. Twitter'ın Google oturum açma entegrasyonu üzerinde yeni çalışmaları işaret eden sızdırma, Twitter tarafından dün itibariyle resmen sunuldu.

Konuyla ilgili olarak Twitter tarafından 2 Ağustos’ta yapılan paylaşım şöyle;

Sign on with ease and start scrolling your timeline.

Now, when you log in or sign up to join the conversation on Twitter, you have the option to use:
▪️ Your Google Account on the app and on web
▪️ Or your Apple ID on iOS, and soon on web pic.twitter.com/Nf56H1ghmY — Twitter Support (@TwitterSupport) August 2, 2021




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ