Twitter'a 2015 Yılında Gelecek 5 Yenilik! - Haberler - indir.com

Twitter'a 2015 Yılında Gelecek 5 Yenilik!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yeni ürün geliştirmesinde kullanıcı beklentilerini bir türlü yerine getiremeyen ve eleştirilere hedef olan Twitter, 2015 yılında dikkat çekici yeniliklerle karşımıza çıkacak. İşte Twitter'ın 2015 yılında bize sunacağı 5 yenilik...

Geçen günlerde yatırımcılarla bir araya gelen Twitter, yeni mesajlaşma uygulaması ve video oluşturmanın da içinde bulunduğu bazı özellikleri kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından hisseli yüzde 10 oranında artan Twitter daha şimdiden yatırımcılarına ilgisini çekmiş durumda.

2015 yılında kendisine büyüme hedefi koyan Twitter'ın getireceği 5 yenilik ise şöyle;

1- Zaman Akışları Vurgulanacak

Günümüzde kullanıcı paylaşımlarını zamana bağlı olarak listeleyen Twitter, Zaman Akışları Vurguları özelliğiyle kullanıcının aktif olmadığı zamanlarda yapılan önemli paylaşımları ön plana çıkaracak. Ayrıca kişiselleştirme deneyimi getirecek olan özellik içeriklerde daha fazla etkileşim sağlayacak.

Twitter Timeline

2- Zaman Akışları Anlık Olacak

Anasayfanın 125 milyon kişi tarafından ziyaret edildiği Twitter, aktif olan kullanıcıların bu paylaşımların tümünü görememesinden dolayı anlık zaman akışı yeniliğine gidiyor. Bu özellik sayesinde platforma üye olmayan kulanıcılarda Twitter Zaman Akışları'na ulaşabilecek.

Twitter

3- Son dakika haber bildirimleri ön plana çıkacak

Henüz ülkemizde faaliyet göstermeyen @eventparrot hesabından hali hazırda Twitter, son dakika haberlerini mesaj olarak kulanıcılarına gönderiyor. Buradaki faaliyetleri daha da artırmayı amaçlayan platform, anlık haberleri özel bildirimlerle ön plana çıkaracak. Ancak bu özellik sınırlı sayıda ülkelerde aktif olacak.

4- Video düzenleme ve paylaşma

Vine'a sahip olan Twitter, kullanıcılarının çektikleri videoları paylaşmalarına ve anlık olarak düzenleme yapabilmelerine de imkan sağlayacak. Bu özellik 2015 yılının ikinci çeyreğinde kullanıcılara sunulacak.

5- Mesajlaşma Özellikleri Geliştirilecek

Doğrudan mesajlaşma özelliklerini geliştirmeye devam eden Twitter, bu özellikleri daha büyük değişiklikler yaparak kullanıcılarına sunacak. Mesajlaşma uygulamaları karşısında pazarda aktif rol alamayan platforma bu konuda gelecek olan en büyük yenilik ise tweet'lerin mesaj olarak kullanıcılara gönderilmesi olacak.

Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ