Twitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyor - Haberler - indir.com

Twitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 17:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Twitter’ın, Tweetdeck dışında olan sosyal medya platformlarında listeleme özelliğine önem verilmiyor. Ancak platformlar için listeleme özelliği, kullanıcıların aradıkları içeriklere daha hızlı ve kolay yoldan ulaşmasını sağladığından dolayı önemli bir özellik olsa da bu durum göz ardı ediliyordu. Konuyla ilgili olarak, sosyal medya platformlarında listeleme özelliğine dikkat edilmesinin önemini vurgulamak için Mikro Blog servisi harekete geçti. 

Bir süre önce Twitter, listelerin önemini göstermek ve kullanıcılara ne kadar faydalı olduğunu test edebilmek adına, listeleri daha belirgin bir hale getirerek Anasayfa’da bir sekmeye yerleştirmişti. Bu konuda olumlu yanıtlar alan şirket listeleri şimdide favorilere getirerek, kullanıcıların istedikleri içeriklere çok daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamayı hedefliyor. 

Twitter, Facebook'un Kripto Parasına Rakip Olabilir!Twitter, Facebook'un Kripto Parasına Rakip Olabilir!

Twitter favorileri listeliyor 

Twitter, Android'e Tweet Arası Geçiş Özelliğini Getirdi

Twitter aynı zamanda kullanıcılarına, ana ekranlarından hızlıca ulaşmak istedikleri içerikleri listeleyebilecekleri yeni bir sekmede getiriyor. Kullanıcılar bu sayede kendi listelerini belirleyebilecekler ve dilerlerse listelerini diğer kullanıcılara açık hale getirerek bu liseyi başka kullanıcılarında kullanmasını sağlayabilecekler. 

Twitter, Engadget sitesine konuyla ilgili bir açıklama göndererek, geliştirmek üzere oldukları bu özelliğin şuanda test aşamasında olduğunu ve sadece sınırlı kişiler tarafından kullanılabildiğini açıkladı. Twitter kullanıcılara sunmuş olduğu bu yeni özellik sayesinde, listelerin Anasayfa’ya taşınmasına ve kullanıcıların “Tweetbot” ve benzeri üçüncü taraf uygulamalarını da yakından takip etmelerini sağlıyor. Son dönemlerde kullanıcıları ön planda tutarak yenilikler getiren Twitter’ın bu şekilde eski popülerliğini de geri kazanmaya çalıştığını söylemek yanlış bir varsayım olmaz. 


İlgili uygulamalar
Twitter Ayrıntılı Konum Paylaşmanın Önüne GeçecekTwitter Ayrıntılı Konum Paylaşmanın Önüne Geçecek
Twitter 3 Yeni Özellik KazandıTwitter 3 Yeni Özellik Kazandı

PAYLAŞ