Twitter yanıt gizleme özelliğini deniyor - Haberler - indir.com

Twitter yanıt gizleme özelliğini deniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-12 16:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan Twitter’ın resmi bloğu üzerinden yapılan duyuru ile beraber bir süredir geliştirilme aşamasında olan yanıt gizleme özelliğinin önümüzdeki hafta ile beraber testlerine başlanacağı açıklandı. Dünyanın en popüler mikro blog ve sosyal medya platformu Twitter’a bir süre önce yanıt gizleme adlı özelliğin geleceği belli olmuştu. Şimdi ise söz konusu bu özelliğin önümüzdeki hafta ile beraber testlerine başlayacağı duyuruldu. Twitter bu özellik için bu yılın başında bazı açıklamalar yapmıştı. Daha sonra ise bu yanıt gizleme özelliği için birçok sızıntı internet ortamına düştü ve paylaşıldı.

Twitter Yanıt Gizleme Özelliği

Twitter Ayrıntılı Konum Paylaşmanın Önüne GeçecekTwitter Ayrıntılı Konum Paylaşmanın Önüne Geçecek

Söz konusu bu özellik ile beraber Twitter kullanıcılarının tweet içeriklerinde daha fazla yönetime sahip olması olanak sağlanacak. Bu noktada tweetlerine gelen saldırgan, taciz veya hakaret içerikli yanıtlar tweet sahibi tarafından gizlenebilecek. Gizlenen bu yanıtlar takipçiler tarafından görünemeyecek. Bu sayede güzel içeriklere sahip paylaşımlar, kötü yanıtlar ile sabote edilmemiş olacak. Twitter’ın bu yanıt gizleme özelliğinin çalışma sistemi ise yayınlanan bir GIF ile beraber gösterildi. Bu özelliğin ne işe yaradığı detaylı bir şekilde gösterilirken, ayrıca tweet kartının sağ alt köşesine gri renkli bir ikon da yerleştirilmiş durumda. Bu ikonda ise gizlenen tweetlerin görüntülenmesi sağlanıyor.

Twitter önümüzdeki hafta ile beraber bu özelliği test etmeye başlayacakken, ilk etapta Kanada kullanıcılarına sınırlı olarak sunulacak. Yakın zamanda ise tüm kullanıcılar için yayınlanması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Twitter 3 Yeni Özellik KazandıTwitter 3 Yeni Özellik Kazandı
Twitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyorTwitter yeni arayüzüyle birlikte kullanıcı deneyimini arttırıyor

PAYLAŞ