Twitter, Tweet Sabitleme Özelliğini Kullanıcılara Açtı - Haberler - indir.com

Twitter, Tweet Sabitleme Özelliğini Kullanıcılara Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Sosyal paylaşım platformu Twitter, uzun zamandır test ettiği 'pinned tweets' yani 'tweet'leri sabitleme' özelliğini bireysel kullanıcılara açtığını duyurdu.

Özellikle tanınmış kişi (politikacılar, müzisyenler, aktörler vs.) gibi onaylı hesaba sahip kullanıcıların yararlanabilecekleri tweet sabitleme özelliği sayesinde kullanıcılar kendi belirledikleri tweet'leri profil sayfalarının başına sabitleyebiliyorlar.

Pinned Tweets

Herhangi bir reklam modeli gibi görünse de sadece sınırlı sayıda kullanıcıya sunulan bu özellik kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden yararlanabilmesini sağlıyor. Mashable'nin açıklamasına göre kullanıcılara pin'leyerek profil sayfalarının başında sabit kalmasını istedikleri tweet'leri ayrıca kendi analytics sayfası üzerinden ayarlayabiliyorlar. 

Herhangi bir zaman ya da tweet kısıtlaması olmayan özellik, kullanıcıların istedikleri tweet'i seçmelerine izin verdiği gibi sadece Twitter'ın masaüstü sürümünde kullanılabiliyor.

Twitter'ın başta masaüstü sürümü olmak üzere mobil platformlar için geliştirilmiş olan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ