Twitter, Spaces için test aşamasına geçti - Haberler - indir.com

Twitter, Spaces için test aşamasına geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-18 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay içerisinde Instagram hikayeler benzeri Fleeys özelliğinin tanıtımını gerçekleştiren şirket, sesli sohbet odası hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Twitter Spaces adını verdiği sesli sohbet odası özelliği test edilmeye başlandı. 

Twitter Spaces, test ediliyor

Sesli sohbet odası özelliği sayesinde kullanıcıların daha fazla etkileşim içerisinde olacağını belirten şirket, Beta sürecini başlattığının bilgisini verdi. Şu an için küçük bir grup ile test edildiğini altını çizen Twitter, Discord benzeri özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Spaces özelliği ile beraber kullanıcılar, ses kliplerini özel mesajlarda da paylaşabilecekler. Aynı zamanda kullanıcılar sohbet odaları kurarak diğer kullanıcılar ile etkileşim içerisinde olacaklar. Sohbet odası açan kullanıcılar, oluşturdukları sohbet odaklarında kimlerin ses kaydı gönderebileceği gibi bazı yetkiler ile donatılacak. 

Twitter güvenlik önlemlerini arttırıyorTwitter güvenlik önlemlerini arttırıyor

Twitter, ” Müzisyenler ve yazarlar eserlerini hayata geçirmek için ses kaydı özelliğini kullanıyor. Diğer kullanıcılar ise anı anlatma, duygularını açıklama gibi konularda ses kaydı özelliğine başvuruyor. İnsanların Twitter’da vakit geçirirken kendilerini rahat hissetmek ve kontrolü ellerinde tutmak istediklerini biliyoruz. ” ifadeleri kullandı. Twitter Ürün Tasarımcısı Maya Gold Patterson, ” Ekibimiz test grubundan gelen geri bildirimleri en iyi şekilde değerlendiriyor. Benim de karşılaştığım taciz olaylarını engellemek için daha dikkatli olmak için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.


Twitter'ın 2020 için en'leri açıklandıTwitter'ın 2020 için en'leri açıklandı
Twitter 2020'ye ait verilerini açıkladıTwitter 2020'ye ait verilerini açıkladı
Twitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyorTwitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyor

PAYLAŞ