Twitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyor - Haberler - indir.com

Twitter Snapchat çıkartma özelliğiyle etkileşimi arttırmayı hedefliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-11 17:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Pandemi döneminde yeni güncellemelerle uygulama deneyimini arttıran Twitter, kullanıcıların tweetlerini daha fazla platformda paylaşabilmesi için yeni bir adım attı. Bugün itibariyle tweetler artık Snap olarak atılabilecek.

Bildiğiniz üzere Snapchat öncesinde kullanıcılarının tweetlerini ekran görüntüsü olarak paylaşmasına izin veriyordu. Ancak yeni yayımlanan özellik sayesinde artık tweetlerinizi Snapchat’e çıkartma olarak ekleyebilecekseniz. Twitter ve Snapchat arasındaki bu anlaşmanın uygulamalardaki etkileşimi büyük ölçüde arttırması bekleniyor.

Twitter Fleets özelliği hakkında açıklama yaptıTwitter Fleets özelliği hakkında açıklama yaptı

Geçtiğimiz günlerde Fleets özelliğini yayımlanan Twitter’ın bu özelliği beklenen geri dönüşü sağlamasa da yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kullanıcı geri dönüşlerini önemseyerek adımlar atan platform tüm sosyal medya ağlarında etkileşim sağlamak istiyor gibi duruyor. Kullanıcılara bu kapsamda yeni bir özellik sunan Twitter kullanıcılarına tweetlerini doğrudan Snapchat’te paylaşma imkanı tanıyor.

Bu özelliği kullanmak istiyorsanız öncelikle Twitter profilinizin herkese açık olması gerektiğini belirtelim. Gizlilik ilkelerinde oldukça hassas olan şirket Gizli tweetler için geçerli kurallarından dolayı bu tweetleri Snapchat uygulamasında çıkartma olarak paylaşmanıza izin vermiyor. Ancak profiliniz herkese açıksa tweeti çıkartma olarak paylaşmak için paylaş seçeneğine tıkladıktan sonra Snapchat simgesine basmanız ve sonrasında çıkartma olarak uygulamaya eklemeniz mümkün. Twitter bu özelliği şimdilik sadece iOS cihazlar için yayımladı ancak özelliğin birkaç gün içinde Adnroid cihazlar içinde yayımlanması bekleniyor.

Yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam eden platformun ilerleyen günlerde birkaç yeni özellik daha yayımlaması bekleniyor. Ancak bu özelliklerin neler olduğu ve ne zaman yayımlanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmamakta.


İlgili uygulamalar
Twitter güvenlik önlemlerini arttırıyorTwitter güvenlik önlemlerini arttırıyor
Twitter 2020'ye ait verilerini açıkladıTwitter 2020'ye ait verilerini açıkladı

PAYLAŞ