Twitter sesli mesaj gönderme özelliğini deniyor - Haberler - indir.com

Twitter sesli mesaj gönderme özelliğini deniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-25 19:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformu Twitter, bu yılın başlarında iOS platformu için sesli tweet atma özelliğinin geleceğini duyurmuştu. Sesli tweet özelliği bir süre daha beta aşamasında kalacak gibi görünüyor. Twitter şimdi de DM (direkt mesaj) yolu ile sesli mesaj gönderebilme özelliği üzerinde çalışmalar yapıyor.

Twitter büyük bir eksiği gidermiş olacak

Twitter kullanıcıları halihazırda DM üzerinden; metin, resim, hareketli resim (GIF) ve video gönderebiliyorlar. Yakın bir dönemde sesli mesaj gönderme özelliğinin de eklenecek olması, Twitter tarafında yaşanan büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

Facebook açıkladı: Creator Studio’dan en iyi nasıl yararlanılır?Facebook açıkladı: Creator Studio’dan en iyi nasıl yararlanılır?

WhatsAppTelegramiMessage gibi uygulamalarda kullanmakta olduğumuz sesli mesaj gönderme özelliği ile paralel bir deneyimi Twitter bünyesinde de yaşayacağız. Twitter’ın kötü niyetli olan sesli mesajları bildirebilmemiz için bir buton eklediğini de belirtelim. DM üzerinden göndereceğimiz sesli mesajlarda herhangi bir zaman kısıtlaması olup-olmadığına dair bir bilgi şu an için bulunmuyor.

Yakın zamanda Twitter’daki arkadaşlarınıza sesli mesaj göndermenin hayalini kuruyorsanız, bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Twitter’ın DM’den sorumlu ürün müdürü Alex Ackerman-Greenberg, söz konusu özelliğin Brezilya’da küçük bir grup içerisinde test edileceğini açıkladı. Bu özelliğin genel kullanıma ne zaman sunulacağına dair tahminde bulunmak ise oldukça güç.

Twitter’ın en büyük rakipleri olan Facebook ve Instagram’da sesli mesaj gönderme özelliği uzun bir süredir kullanılıyor. Bu konuda biraz geç kalınmış olsa da, rakipleri ile arasındaki bu önemli açığı kapatmış olacak.



PAYLAŞ