Twitter paylaşımları renkleniyor! - Haberler - indir.com

Twitter paylaşımları renkleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 18:29:16
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler haber alma platformu olan Twitter, karşımıza yeni beta sürümü ile çıktı. Test aşamasında olan bu yeni beta sürümü, birçok yeni özelliği kullanıcılarına sunmak için hazırlanıyor. Belli bir süreliğine beta süresinde kalacak olan bu özellikler, kullanıcıların sağladığı geri dönüşler sayesinde Twitter tarafından uygulamanın geliştirilmesine katkıda bulunacak. Aynı zamanda yapılacak olan tüm değişikliklere etki edecek. 

Sosyal medya platformuna gelecek olan bu en büyük değişiklik ise başka kullanıcılara olan konuşmalar bundan böyle belirgin bir hal alacak. Bu sayede uygulama size farklı renklerde iletişim olanağı sunacak. Mesela, sizin takip etmiş olduğunuz insanlar ile takip etmediğiniz insanların size gelen cevapları farklı renklerde olacak. Bu konuya ek olarak herhangi bir paylaşıma tıkladığınız zaman yalnızca orijinal gönderinin sahibinin cevaplarını görmek mümkün olacak. Aynı zamanda sizin takip ettiklerinizin yazdıkları da görülebilecek.

Twitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecekTwitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecek

Diğer özellikler neler? 

Bir diğer yenilik ise  paylaşımların algoritmalara göre sıralanacak olması. Bu belkide en dikkat çekici özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca arkadaşlarınızın ve sayfaların yaptığı popüler gönderilerin sıralaması daha çok kullanıcıların tercihlerine bağlı kalacak. Daha önceden bu özellikleri bünyesinde kullanan Facebook ve Instagram,bundan böyle Twitter'da kendi bünyesinde kullanmaya başladı. Bir diğer yeni özellik ise kalp ve benzeri emojilerin ilk bakışta ortadan kaldırılması. Bu emojileri görebilmeniz için paylaşımın üzerine tıklamanız gerekiyor. Bu değişikliğin sebebi ise kullanıcıların sürekli istemsiz bir şekilde bu emojilere dokunması sonucu gün yüzüne çıkan sonuçlardı. 

 


İlgili uygulamalar
Twitter konuşma baloncukları sayesinde sohbeti canlandıracakTwitter konuşma baloncukları sayesinde sohbeti canlandıracak
Twitter'daki Phishing saldırılarından nasıl korunulur?Twitter'daki Phishing saldırılarından nasıl korunulur?

PAYLAŞ