Twitter, Moments (Anlar) Özelliğini Devreye Aldı! - Haberler - indir.com

Twitter, Moments (Anlar) Özelliğini Devreye Aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-07 10:00:06
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Sosyal medya devi Twitter, en önemli anların bir arada toplandığı yeni Twitter Moments (Anlar) özelliğini devreye aldı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar paylaşılan yazı, fotoğraf ya da videoları daha verimli biçimde takip edebilecekler.

Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Moments (Anlar) özelliği, platformun aldığı bugüne kadar en kapsamlı ve en önemli yeniliği olarak nitelendiriliyor. Kullanıcıların hangi hesabı takip ettiklerine bakılmaksızın en önemli paylaşımları ve sosyal ağın en iyilerine Anlar sayesinde erişmeleri sağlanacak.

 Twitter Moments

Anlar özelliğinden faydalanmak için Twitter'e eklenen Anlar bölümünü açmanız yeterli olacak. Bu ikona dokunduğunuzda Twitter tarafından derlenen günün en önemli gelişmelerini yakından takip etme fırsatı bulacaksınız.

Takip ettiğiniz kişilerden bağımsız olarak eğlence, spor ve TV programları gibi konu başlıklarına ayrılan "Anlar listesi"nde günün öne çıkan önemli başlıklarına erişebilirsiniz. Anlar listesindeki ilgili tweet'leri yatay sürükleme ile gezinebilir, resim, video veya gif gibi paylaşımlara da göz atabilirsiniz.

Dilerseniz bu beğendiğiniz tweetleri çift tıklayarak retweet yapabilir veya favorilere ekleyebilirsiniz. Dilerseniz de tweet'in altına kendi düşüncelerinizi ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Söz konusu özellik şimdilik sadece ABD'de iOS, Android ve web kullanıcılarına sunuldu. Ancak paylaşılan anasayfada tweet'te bir An'a yönlendirilmiş bağlantı aracılığıyla başka ülkelerden de erişimi mümkün.





PAYLAŞ