Twitter Mobil Uygulamaları Güncellendi - Haberler - indir.com

Twitter Mobil Uygulamaları Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en sevilen ve popüler olarak kullanılan sosyal ağlarından birisi olma ünvanına sahip Twitter, iOS ve Android uygulamalarına yeni özellikler kazandırarak kullanıcılarına sundu.

Güncellenen Twitter uygulaması takip ettiğiniz kişilerin bildirimlerini filtreleme özelliğinin yanı sıra göndermek istediğiniz fotoğrafları gizli bir şekilde ya da direkt mesaj olarak herhangi bir takipçinizle paylaşabilmenize de olanak sağlayan gizli paylaşım özelliği aktif hale getirilmiştir.

Kullanıcıların en çok ihtiyaç duydukları arama özelliğinin de sadeleştirildiğini gördüğümüz uygulamada artık kullanıcılar takip ettikleri kişilerin bildirimlerini daha kolay bir şekilde bulabilecekleri gibi ilgilendikleri konulardaki bildirimlere de daha kolay ulaşabilecekler.

Son olarak sadeleştirilmiş ve daha kolay bir kullanım için arayüz üzerinde de değişikliklere gidilen uygulamada direk mesajlara ve bildirimlere daha hızlı erişim imkanı da sağlanmış durumdadır.

Güncellenen iOS için Twitter uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için buraya ve Android için Twitter uygulamasını indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ