Twitter Mac Uygulaması Geri Dönüyor - Haberler - indir.com

Twitter Mac Uygulaması Geri Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bildiğiniz üzere Twitter, Mac masa üstü uygulamasına devam etmeyeceğini 1 sene önce duyurmuştu. Mac kullanıcılarını üzen bu haberin ardından Twitter yeniden fikir değiştirerek, Apple bilgisayarlardaki yerini macOS 10.15 ile geri alacağı belli oldu. 

Geçtiğimiz sene Twitter tüm kullanıcılarına “Harika bir Twitter” deneyimi sunmayı planladığını söyleyerek uygulamayı Mac üzerinden kaldırma kararı almıştı. Bazı kullanıcıların daha kullanışlı, bazılarının ise MAC’a göre zayıf bulduğu sürümün kaldırılmasının arkasından Twitter bilgisayar kullanıcılarını uygulamanın Web sürümünü kullanmaya davet emişti. Ancak bu dönemde ortaya çıkan bir söylenti de Twitter’ın daha iyi bir sürümle sonrasında Mac’lere geri döneceğiydi. Bu konu hakkında hiçbir resmi açıklama yapmayan Twitter’dan geçtiğimiz gün beklenen haber geldi. 

Twitter'a Kaydır Beğen Özelliği GeliyorTwitter'a Kaydır Beğen Özelliği Geliyor

Twitter Mac’a Geri Dönüyor 

Twitter Mac Desteği Sonlandırılıyor

Twitter Apple Catalina için, Project Catalys tanıtımı sonrasında, Twitter uygulamasını yeniden Mac’lerin AppStore’una dönüyor. Uygulamanın 2019 sonbaharında Catalina ile birlikte aynı an da sunulması bekleniyor. Bununla birlikte Twitter da Mac için geliştirdiği yeni sürümü de kullanıcılar birbirinden kullanışlı özellikleriyle yeniden merhaba demeye hazırlanıyor. 

Twitter’ın yeni sürümde, karanlık mod, bildirimler, çoklu pencere özelliklerinin yanı sıra, Mac kullanıcılarına daha iyi bir Twitter deneyimi yaşatmak için çeşitli klavye kısayolları da bulunacak. Yani kısacası geçtiğimiz sene mobil sürüme yoğunlaşarak, Mac’lerdeki güncellemeleri ihmal eden Twitter bu özellikleriyle arayı kapatmayı planlıyor. 

MacOS Majove İle Gelen 7 Gizli Özellik

Bunun yanı sıra Projet Catalys ile Twitter’ın mevcut iOS özelliklerinin de Mac’lerde kullanılabileceğine dair söylentiler var. Bunun için Twitter’ın İOS kod tabanını kullanmayı düşündüğü söylense de, Apple ya da Twitter tarafından bu yönde resmi bir açıklama henüz gelmemekle beraber, ilerleyen senelerde kod tabanlarının geliştirilmeye devam edeceğini göz önünde bulundurursak bu Twitter’ın Mac ve iOS kullanıcıları için hazırladığı sürprizlerden biri olabilir. 

 


İlgili uygulamalar
Alıntı Paylaşma Uygulaması Highly Artık Twitter Bünyesinde!Alıntı Paylaşma Uygulaması Highly Artık Twitter Bünyesinde!
Artık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk EklenebilecekArtık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk Eklenebilecek

PAYLAŞ