Twitter Mac Desteği Sonlandırılıyor - Haberler - indir.com

Twitter Mac Desteği Sonlandırılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Twitter için Mac bilgisayarlar desteğinin sonlandırıldığı ve uygulama desteğinin 30 gün içerisinde biteceği açıklandı. Sosyal ağ uygulamaları henüz tam gelişmemişken bu uygulamalar oldukça popülerdi. Daha çok bildirim alabilme gibi özelliklere sahip olan Mac tarafında bu özellik oldukça popülerdi. Fakat bir süre popülerliğini sürdüren Twitter Mac uygulama desteğinin artık 3.parti geliştiricilerin uygulamayı bırakmaya başladığı ortaya çıktı.

Özellikle uzun zamandır güncelleme dahi almayan uygulamanın desteğinin kesilmesinin en iyi hamle olduğu düşünülüyor. Bugün Twitter tarafından yapılan açıklama ile desteğin kapatılacağı ve 30 gün içerisinde tamamen biteceği belirtildi. Bazı söylentilere göre ise Twitter, Apple cephesi ile gizli bir anlaşma yaparak iOS uygulamasını MacOS platformuna çıkartmaya çalışıyor. Bu noktada Mac kullanıcıların uygulamasız kalmayacağı ve 3.parti az gelişmiş bu Twitter uygulamasının sonlandırılması bekleniyor.

Sosyal ağ uygulamasının böyle bir karar almasının mantıklı olduğu düşünülüyor. Öyle ki 3.parti Twitter Mac uygulamarı yerine yapılacak anlaşmalar ile iOS uygulaması MacOS'a getirilirse uygulamanın tüm yeteneklerinden en güncel bir şekilde kullanıcılar yararlanabilecek.





PAYLAŞ