Twitter, kullanılmayan hesapları kapatıyor. Kullanıcı adı avı başlasın! - Haberler - indir.com

Twitter, kullanılmayan hesapları kapatıyor. Kullanıcı adı avı başlasın!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-28 09:55:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Twitter mikro blog sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile uzun süredir sisteme giriş yapmayan ve etkin olmayan kullanıcıların hesaplarını kapatmaya başlayacaklarını belirtti. Şirket bu konuda kullanıcılarına e-postalar bile göndermeye başladı. Yayınlanan yeni bir rapora göre Twitter, kullanılmayan hesapların sahip olduğu e-posta adreslerine bildiri göndermeye başladı. Şirketin belirlemiş olduğu 6 aydan uzun bir süredir herhangi bir etkileşim içerisinde bulunmamış olan hesapların kapatılacağı ifade ediliyor. Bir Twitter sözcüsü tarafından konu ile alakalı bazı açıklamalar da yayınlandı.

Twitter aktif olmayan hesapları kapatmaya başladı

Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Söz konusu açıklama da "Kamuya açık konuşmaya hizmet etme taahhüdümüzün bir parçası olarak, insanların Twitter'da güvenebilecekleri daha doğru ve güvenilir bilgiler sunmak için etkin olmayan hesapları temizlemek için çalışıyoruz. Bu çabanın bir kısmı, aktif olmayan hesaplar politikamızda belirtildiği gibi, insanları bir hesap açarken aktif olarak giriş yapmalarına ve Twitter'ı kullanmalarına teşvik etmek. Altı aydan uzun bir süredir Twitter’a giriş yapmamış birçok hesaba, uzun süre işlem yapılmadığı için hesaplarının kalıcı olarak kaldırılabileceğini bildirmek için proaktif bir şekilde ulaşmaya başladık." Sözleri dile getiriliyor.

Bu açıklama ile alakalı olarak uzun süredir kullanmadığınız bir Twitter hesabınız var ise kapanmaması için arada giriş yapmanız gerektiğini ifade edelim. Etkin olmayan hesaplara gönderilen maillerde ise şu uyarı bulunuyor: "Merhaba, Twitter'ı kullanmaya devam etmek için geçerli Şartlar, Gizlilik Politikası ve Çerez Kullanımı'nı kabul etmeniz gerekir. Bu, yalnızca bizimle paylaştığınız bilgiler hakkında en iyi kararları almanıza izin vermekle kalmaz, Twitter hesabınızı kullanmaya devam etmenizi sağlar. Ancak, ilk olarak 11 Aralık 2019'dan önce giriş yapmanız ve ekrandaki talimatları izlemeniz gerekir, aksi takdirde hesabınız Twitter'dan kaldırılacak."

Bu kapsamda 11 Aralık 2019 tarihine kadar girilmeyen hesapların silineceğini belirtebiliriz.


İlgili uygulamalar
Merakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunulduMerakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunuldu
Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!

PAYLAŞ