Twitter kullanıcı önerilerinde yeni bir dönem başlıyor - Haberler - indir.com

Twitter kullanıcı önerilerinde yeni bir dönem başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-07 13:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcılara sunduğu yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini arttıran Twitter halihazırda kullandığı hesap önerileri mekanizmasını geliştiriyor.

Hesap önerileri konusunda diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha farklı bir mekanizma kullanan Twitter, bu özelliği daha da iyi hale getirmek için yeni bir adım attı.

Twitter’da önce oku sonra paylaş özelliği geliyorTwitter’da önce oku sonra paylaş özelliği geliyor

Henüz test aşamasında olan özellik bazı Android kullanıcılarının kullanımına sunulacak. Yeni özellikle birlikte artık kullanıcılar takip ettikleri kişilerin profillerine girdiklerinde Twitter tarafından önerilen profiller ile karşılaşacaklar. Kullanıcıların karşısına çıkacak bu profiller platformun güvenilir Twitter profili olarak tanımladığı kişiler ve sayfalar arasından seçilecek.

Twitter'ın yeni özelliği tweet çeviri imkanı sunacak

Yeni özellik hakkında resmi açıklama yapan platform hali hazırda kullanılan hesap önerisi sisteminin her kullanıcıda farklı bir şekilde çalıştığını açıklayarak önerilen profillerin pek çok farklı kritere göre seçildiğini belirtti. Kullanıcılar, kendilerine önerilen bu profilleri takip etmek için her seferinde seçtikleri profilin sağ tarafında bulunan “Takip Et” butonuna tıklamak zorunda. Yeni kullanıma sunulacak takip önerisi sistemi sayesinde ise artık kullanıcılar kendilerine önerilen bütün hesapları tek bir işlemle takip edebilecekler ve bu hesaplar içinden takip etmek istemediklerini de kolayca ayırabilecekler.

Bu sayede kullanıcılarının yeni profilleri takip etmek için harcadıkları süreyi en aza indirmeyi planlayan Twitter’ın yeni sistemi oldukça işlevsel olsa da, iOS kullanıcılarında ne zaman test edilmeye başlanacağına ve özelliğin tüm kullanıcılarla ne zaman buluşacağına dair bir açıklama yapılmadı.

.

 


İlgili uygulamalar
Twitter kullanıcılara resim kırpma özelliği sunduTwitter kullanıcılara resim kırpma özelliği sundu
Yanlış bilgilerle mücadele için hazırlanan Twitter Birdwatch nasıl çalışıyor?Yanlış bilgilerle mücadele için hazırlanan Twitter Birdwatch nasıl çalışıyor?

PAYLAŞ