Twitter konuşma baloncukları sayesinde sohbeti canlandıracak - Haberler - indir.com

Twitter konuşma baloncukları sayesinde sohbeti canlandıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Twitter, atılan tweetleri görüntüleme amacı ile yeni yöntemler denemeye başlıyor. Bu denemeler önümüzdeki haftalarda beta programının parçası olarak kullanıma sunabilir. İşte bu yeni gelmesi planlanan özelliğe dair detaylar;

Twitter, sohbeti canlandırmak için konuşma baloncuğu geliştiriyor

Beta programı içerisinde konuşma baloncukları, paragraf girintisi yapma, takip ettiğini bir kişiyi veya cevap verdiğiniz bir kişiyi belirlenmiş farklı renkler ile göreceksiniz. Paylaştığımız görselde yer alan müsaitlik durumu gibi birçok detay düşünülmüş durumda. Diğer özellikler ise gelecek zamanlarda kullanıma sunulabilir. Fakat bu özellik yakın zaman içerisinde çıkacak olan beta programı içerisinde bulunmayacak.  Yakın zamanda sunulması beklenen bir diğer özellik ise, "ice breaker" yani kaynaşma tweetleri olacak.

Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?

Bu tweetler de belirli bir tartışma başlatmayı kolay hale getirecek. Kullanıcılar, başkalarına cevap vermek için kendi başlıklarını yayınlayabilecek. Yeni özellikler ile site çok daha sağlıklı tartışmalara teşvik etmeyi planlıyor. Twitter, taciz eden ve hakaret içeren içeriklerin önüne geçmek için uğraşıyor. Bu değişiklikler doğrudan tacizi ve hakareti hedef almıyor fakat temel amaç daha pozitif tartışmalara olanak sağlamak gibi gözüküyor.


İlgili uygulamalar
Twitter'ın Beklenen Özelliği Nihayet GeliyorTwitter'ın Beklenen Özelliği Nihayet Geliyor
Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!Google'ın Twitter Hesabı Çalındı!
Twitter iOS Uygulamasında Ufak Tasarım Yeniliğine GittiTwitter iOS Uygulamasında Ufak Tasarım Yeniliğine Gitti

PAYLAŞ