Twitter iOS'a Bing Çeviri Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Twitter iOS'a Bing Çeviri Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Dünya Kupası kapsamında farklı dillerdeki kullanıcıların attıkları milyonlarca tweet karşısında harekete geçen Bing ve Twitter'ın, Twitter iOS uygulamasına Bing çeviri özelliğini ekleyecekleri bildirildi.

CNET'in yayınladığı bir rapora göre; Twitter'ın kendi iOS uygulamasına gelecek olan yeni özellik sayesinde kullanıcılar, farklı dillerde yazılan tweet'leri, o tweet altında yer alan Bing çeviri düğmesine tıklayarak kendi dillerinde görüntüleme şansına sahip olacaklar.

Aslında bu söylenti pek de yeni değil, zira Twitter 2012 yılından bu yana web üzerinde Bing Translator'ı test ediyordu. En son bu özelliği Bing, kendi Android uygulamasına getirmişti. 

Bing Twitter

Eğer söylenti doğruysa Bing çeviri özelliği yüzde yüzlük bir tercüme imkanı sağlamasa da, kullanıcıların yazılan tweet'leri anlayabilmeleri için atılmış faydalı bir adım olacağını ifade edebiliriz.

Şu an için konuyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirten CNET yetkilileri, Twitter ve Microsoft'a yaptıkları açıklama talebine henüz bir yanıt alamadıklarını da belirtiyorlar.

Twitter'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kaynak: mashable.com/2014/06/13/bing-translation-ios/

Manşet resmi: Mashable





PAYLAŞ