Twitter iOS Uygulamasına Tweet içi Analiz Özelliği Eklendi! - Haberler - indir.com

Twitter iOS Uygulamasına Tweet içi Analiz Özelliği Eklendi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Mikro blog sitesi Twitter mobil uygulamalarını geliştirmeye devam ediyor. Twitter iOS uygulamasına tweet içi analiz özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde iOS kullanıcıları artık herhangi bir tweet'in etkileşim bilgilerini görebilecekler.

Twitter'ın iOS uygulamasına gelen güncellemeyle birlikte aktif edilen tweet içi analiz özelliği bir süredir test ediliyordu. Şimdi bu özellik tüm iOS kullanıcılarına sunuldu. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar herhangi bir tweet'in analiz görüntüsünü 'View Tweet Activity' yani 'Tweet Etkinliğini Görüntüle' linkine tıklayarak görüntüleyecekler.

Tweet içi analiz

Bağlantı verisinin web versiyonuna göre daha da basit şekilde sunulduğu iOS uygulamasında, bu özellik sayesinde paylaşılan tweet'in bağlantısına kaç kişinin tıkladığı, kaç kişinin genişletilmiş olarak ilgili tweet'e tıkladığı, kaç kişinin tweet'i favorilere eklediği ve hatta kaç kişinin tweet'i atan kullanıcının resmine ya da profiline tıkladığı görülebiliyor.

Toplam etki ve bağlantılarında görülebildiği tweet içi analiz özelliği'nde vurgulanan kısımlar ise tweet'ten tweet'e farklılık gösterebiliyor. Kısaca; tweet'le ilgili hangi veriler daha önemli ve dikkat çekici ise o veriler ön planda oluyor.

Konuyla ilgili Twitter tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu özellik Twitter mühendislerinden Ian Chan'ın konuyla ilgili attığı bir tweet'le fark edildi. Ayrıca Ian Chan, tweet içi analiz özelliğinin yakın zamanda Android kullanıcıları için de sunulacağını açıkladı.

Twitter mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS veya Windows Phone cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ