Twitter, iOS uygulaması için yeni bir özelliğini test etmeye başladı - Haberler - indir.com

Twitter, iOS uygulaması için yeni bir özelliğini test etmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 14:21:50
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Sosyal medya platformları arasında en popülerler arasında olan Twitter, yeni bir özelliği sayesinde Twitter kullanıcılarının bir hayli hoşuna gidecek yeni bir özellik geliştirdiğini duyurdu. Geliştirdiği yeni özellik sayesinde Twitter kullanıcıları, Twitter ana sayfa üzerinden yapacakları seçim sayesinde en iyi tweetlerin mi yoksa en yeni tweetlerin mi görüneceğine karar verebilecekler. Şu an test aşamasında olan bu özellik kullanıma ilk sunulacağı günü kullanıcılar heyecanla bekliyor. 

Uygulama size 2 adet seçenek sunacak

Oldukça basit bir şekilde çalışan bu özellik, kafanızı fazla karıştırmayacak. Twitter uygulamasını açtığınız zaman sağ üst köşede bir buton yer alıyor. Yer alan bu butona tıkladığınız zaman "En iyi tweetleri üstte gör" seçeneği veya "En yeni tweetler üstte gör" seçenekleri yer alacak. Sizin tercihinize göre ise gün içerisinde atılan tweetler sıralanacak. Şayet "En iyi tweetleri gör" seçeneğini seçerseniz gün içerisinde yer alacak en iyi tweetleri ana sayfanızda göreceksiniz. Eğer "En yeni tweetleri gör" seçeneğini seçecek olursanız da gün içerisinde atılan en yeni tweetleri göreceksiniz. 

Twitter iOS Uygulamasının Tasarımı DeğişiyorTwitter iOS Uygulamasının Tasarımı Değişiyor

Özellik şu an yalnızca iOS işletim sistemine sahip cihazlara hizmet veriyor

Bahsettiğimiz özelliği ise Twitter şu an için yalnızca iOS işletim sistemine sahip cihazlar için duyurdu. Bu nedenden dolayıda çok az sayıda iPhone veya iPad kullanıcıları özelliği test edebiliyor. Yeni özellik web sitesine veya Android işletim sistemi cihazlara gelecek mi onu bilmiyoruz. Bunu öğrenmek için ise uygulamanın test aşamasının bitip kullanıma sunulmasına beklemeliyiz. Takipte kalmaya ve bizi okumaya devam edin. 

 


İlgili uygulamalar
Twitter iOS Uygulamasına Tweet içi Analiz Özelliği Eklendi!Twitter iOS Uygulamasına Tweet içi Analiz Özelliği Eklendi!
Twitter iOS 9 ile Bölünmüş Ekran Desteği Kazandı!Twitter iOS 9 ile Bölünmüş Ekran Desteği Kazandı!

PAYLAŞ