Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 08:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Günümüzün popüler sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, tamamen ücretsiz yapısı ile kullanıcıların görüş ve paylaşımlarını yaptığı bir platform olmaya devam ediyor. Her sosyal medya sitesinde olduğu gibi Twitter’da hesap silme seçeneğini kullanıcılarına sunuyor. Bu rehber içeriğimizde ise sizlere açmış olduğunuz Twitter hesaplarınızı nasıl kolay bir şekilde silebileceğinizden bahsedeceğiz. Twitter hesabınızı internet tarayıcısı üzerinden kolay bir şekilde dilebileceksiniz. Bu noktada mobil cihazlar üzerinden hesap silinemediğini belirtelim. Twitter’da hesabınızı sildikten sonra geri dönüşü olmayacağını ve geri aynı hesabınıza erişemeyeceğinizi belirtelim. Bu noktada tüm içerik paylaşımlarınız, fotoğraf ve video içerikleriniz de kalıcı olarak silinecektir.

Twitter hesabı nasıl silinir?

Twitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracakTwitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracak
  • İlk olarak bilgisayar aracılığı ile internet tarayıcısı üzerinden Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra ekranın sol tarafında yer alan daha fazla seçeneğine girin.
  • Burada gelen seçenekler arasında ayarlar ve gizlilik seçeneğini seçin.
  • Daha sonra gelen sayfada Ayarlar menüsünün altında  yer alan hesabı devre dışı bırak seçeneğine basın.
  • Twitter bu noktada hesabınızı kapatınca karşılaşacağınız durumların bilgilendirmesini yapacak. Bu noktada devam etmek için devre dışı bırak butonuna basın.
  • Hesabı kapatmak isteyen kişinin doğrulu açısından sizlerden Twitter hesabınızın şifresini isteyecektir. Şifreyi girdikten sonra sağ tarafta yer alan kırmızı renkli devre dışı bırak butonuna tıklayın.

Yukarıda gerçekleştireceğiniz bu adımlar sonrasında Twitter hesabınızın silme işlemi başlayacaktır. Twitter hesabınıza 30 gün içerisinde giriş yapmadığınız zaman hesabınız tamamen silinecektir. Ancak hesabınızı silmekten vazgeçerseniz 30 gün içerisinde giriş yapmanız hesabınızı tekrar aktif bir hale getirecektir. Twitter hesabınıza tekrar giriş yapmamanız halinde içerisinde yer alan veri, paylaşım, fotoğraf ve kişisel bilgileriniz olmak üzere tüm içerik geri dönüşü olmayacak bir şekilde silinecektir. Sizde Twitter hesabınızı bu adımlar ile kolay bir şekilde silebilirsiniz.


Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi!Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi!
Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?Twitter, deepfake ile nasıl başa çıkıyor?

PAYLAŞ