Twitter Hesabı Nasıl Silinir? - Haberler - indir.com

Twitter Hesabı Nasıl Silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 21:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Sosyal Medya

Dünya çapında en çok kullanılan sosyal medya hesaplarından Twitter, Türkiye genelinde de ilgi görüyor. 328 milyon kullanıcı sayısına sahip olan Twitter, geçtiğimiz aylarda karakter sayısında da artış yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Fakat kullanıcılar bazen bazı sebeplerden ötürü, hesaplarını kapatma kararı alabiliyorlar. Daha çok haber takibi anlamında kullanılan Twitter hesabınızı, tamamen silme kararı aldıysanız, bu kararı bazı durumlardan haberdar olarak almanız gerekir. Sonrasında izleyeceğiniz adımlarla Twitter hesabınızı kapatabilirsiniz.

Twitter hesabınızı kapatmadan önce, kalıcı olarak sildiğiniz hesabınızda kullanılan kullanıcı adınızı ve şifrenizi, yeni bir hesap açtığınızda kullanamayacağınızı bilmeniz gerekir. Yeni bir hesap açtığınız takdirde, yeni kullanıcı adı ve şifrenizle, yeni bir profil oluşturmalısınız. Hesap silme işleminizi, dilerseniz sonrasında geri alabilirsiniz. Fakat bunun için belli bir süreden önce karar vermeniz gerekiyor. Bununla beraber, hesabınızda önceden yapmış olduğunuz paylaşımlarınızı, hesabınızı silmeden önce indirerek saklama imkanına da sahipsiniz. Bunun için Twitter > Ayarlar > Hesap > Twitter Arşivin>Arşivini iste adımlarını izlemeniz yeterli.

Twitter hesabını kalıcı olarak silme

Twitter hesabınızı silmek için https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation linkine giriş yapın. Eğer hesabınız açık değilse hesabınızı açın ve yönlendirildiğiniz sayfanın en altında, '@---' adlı kişiyi devre dışı bırak yazan yere tıklayın. Böylece hesabınızı kalıcı olarak silmiş olursunuz. Eğer hesabınızı sonradan geri almak isterseniz, silme işlemini 30 gün içerisinde iptal edebilirsiniz. Kullanıcı adınızı, gelecekte açacağınız yeni bir hesapta kullanmak isterseniz, hesabınızı silmeden önce kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Twitter hesabınızın silinme süresi, 30 günü bulmaktadır. 30 gün boyunca işlemi geri almadığınız takdirde, hesabınız kalıcı olarak silinir.





PAYLAŞ