Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir? - Haberler - indir.com

Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-14 10:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Mikro blog kavramını ilk olarak karşımıza çıkaran sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkan Twitter, belirli konular ile ilgili düşüncelerinizi kısa metinler ile paylaşabileceğiniz ve bunun yanı sıra aynı zamanda kullanıcıların paylaşımlarını da takip edebileceğiniz özel bir platform sunuyor. Twitter hesabınızın varsayılan ayarlarında kullanıyorsanız ve bu şekilde bir tweet paylaştığınız taktirde, bunu tüm dünyaya yaymış olacaksınız. Bu pek de kullanıcıların tercih edeceği bir durum değildir. Kullanıcılar genellikle varsayılan ayarlar üzerinde çeşitli değişiklikler yaparak sosyal medyalarını çok daha güvenli hale getirebilirsiniz. 

Twitter hesabınız üzerinden bir gönderide bulunduğunuzda bu tweet'in sadece takipçileriniz tarafından görünmesini istiyorsanız bunu yapmak için, Twitter hesabını gizleme adımlarını kullanmanız gerekiyor. Bu şekilde gönderilerinizin belirli bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde güvenlik önlemleri alarak hesabınızı sadece kendinize ve takipçilerinize özel bir hale getirmeye odaklanın. Bu sayede paylaşımlarınız tüm dünyada görüntülenmez. Yazımızdan, Twitter hesabını nasıl gizleyeceğiniz konusunda bilgi edinebilirsiniz. Twitter hesabınızı gizleme işlemlerini adım adım takip ederek paylaşımlarınızın özel olmasını sağlayın. 

Avengers: Endgame Twitter'da da Rekor KırdıAvengers: Endgame Twitter'da da Rekor Kırdı

Twitter hesabı bilgisayardan nasıl gizlenir?

Twitter hesabınızı PC'den kullanmayı tercihe diyorsanız elbette ki varsayılan ayarları da buradan değiştirmeniz gerekiyor. Tarayıcınız üzerinden Twitter hesabına giriş yaparak işlemlerinize başlayın. Hesabınıza girdiğiniz taktirde sağ üst köşede yer alan Profil hesabınıza giriş yapın ve Ayarlar ve Gizlilik seçeneğini seçin. Karşınıza çıkan sayfanın sol bölümünde ter alan menüde bulunan Gizlilik ve Güvenlik seçeneğine tıklayın. Gizlilik başlığı adı altında Twitter Gizliliği bölümünde yer alan Tweetlerimi Korumaya Al seçeneğini işaretleyerek ve içinde bulunduğunuz sayfayı aşağıya kaydırarak Değişiklikleri Kaydet butonuna tıklayın. Yapmış olduğunuz değişiklikleri kaydetmek için Twitter şifrenizi girerek işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Görmüş olduğunuz gibi sizi takip etmeyen kullanıcılar artık sizin atmış olduğunuz tweetleri görmeyecekler. Bunun yanı sıra aynı zamanda, sizi takip etmeyen kullanıcılar, göndermiş olduğunuz tweetlerde gizli kalacaklar. Tweetlerinizi bu şekilde çok daha güvenli ve özel hale getirebilirsiniz.

Android'de Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Dünyanın en popüler sosyal medyalarından biri olarak karşımıza çıkan Twitter, çeşitli ayarlamalar sayesinde çok daha güvenli hale gelecektir. Twitter uygulamasını Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazınız üzerinden kullanıyorsanız, hesabınızı buradan gizlemek için sadece bir kaç adım izlemeniz yeterli olacaktır. Twitter hesabınızı açtığınız anda sol üst kısımda yer alan profil fotoğrafınıza tıklayın ve buradan Ayarlar ve Gizlilik seçeneğini seçin. Bu sayfadan da Gizlilik ve Güvenlik seçeneğini seçerek farklı bir sayfaya geçiş yapın. Yeni sayfanın ilk sırasında Tweetlerimi korumalı yap seçeneği ile karşı karşıya geleceksiniz. Bu seçeneği seçtikten sonra artık hesabınızı gizlemiş olacaksınız. 

iOS'da Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Twitter hesabınızı iOS cihazınızdan kullanıyorsanız, bu cihazlarda da hesap gizleme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. İlk olarak profilinize girin ve dişli çark simgesine dokunun. Yeni açılan pencereden Ayarlar ve Gizlilik seçeneğine tıklayın. Listenin ilk sırasında yer alan Tweetlerimi Korumaya Al seçeneğini aktif yapmanız yeterli olacaktır. 


İlgili uygulamalar
Twitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya EklenebilecekTwitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya Eklenebilecek
Twitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler EkleniyorTwitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler Ekleniyor
Artık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk EklenebilecekArtık Twitter Canlı Yayınlarına Konuk Eklenebilecek

PAYLAŞ