Twitter, Direkt Mesajlar (DM) Özelliğini Yeniledi! - Haberler - indir.com

Twitter, Direkt Mesajlar (DM) Özelliğini Yeniledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-21 10:16:48
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Twitter, Direct Message (DM) özelliğini güncelledi. Bir süre önce kullanıcılarına sunduğu özel mesajlaşma servisinde karşılıklı takibi zorunlu kılan Twitter, bu servise yeni bir format kazandırarak herkese açık mesajlaşmayı mümkün hale getirdi.

Mesajlaşma için alıcının gönderen kişiyi takip etme zorunluluğunu ortadan kaldırarak Direkt Mesajlaşma'da kolaylık sağlayan servis ile kullanıcılar diğer Twitter hesaplarına gelen mesajları alabilecekler. Güvenlik açısından biraz tedirgin olacağınız bu hizmet ile tanımadığınız kişilerden rahatsız edici mesajlar alabilirsiniz. 

Twitter açısından önemli gelişme sağlayan DM servisi, sosyal medya üzerinden hizmet veren markaları da etkiliyor. Markalar artık kendi sayfalarını takip etmeyen kişiler tarafından istek veya şikayet mesajları alabilecek. Ancak DM servisi, her ne kadar bireysel hesaplar için rahatsız edici olsa da markalar için avantaj olacak bir gelişme.

Her kullanıcının rahatça kullanabileceği DM servisi sayesinde Direkt Mesaj almak veya almamak sizin elinizde. Twitter üzerinden DM almak isteyen kullanıcılar "Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik" adımlarını takip ederek burada bulunan "Receive Direct Messages from anyone" seçeneğini aktifleştirebilirler. Takip etmediğiniz kişilerden DM almak istemiyorsanız aynı adımlardan gidilerek aktifleştirilen seçeneği boş bırakmanız yeterli olacaktır.

Twitter uygulamasına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ