Twitter deneyimi 2020 ile tamamen yenileniyor - Haberler - indir.com

Twitter deneyimi 2020 ile tamamen yenileniyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 22:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geliştirilen sosyal medya servisleri sayesinde her geçen gün farklı özellikler ve içerikleri uygulamalarda görüyoruz. Bunlardan birisi ise 2020 ile beraber Twitter için gerçekleşmiş olacak. Yeni yıl ile beraber Twitter uygulamasının bazı yapı ve tasarım değişikliğine gideceğini göreceğiz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Twitter’ın 2020 ile beraber değişecek olan bazı deneyimlerini aktarmaya çalışacağız.

Twitter 2020’de bambaşka bir deneyim sunmaya hazırlanıyor

Konu takibi

Twitter, Android uygulaması için güvenlik açığı uyarısı yaptıTwitter, Android uygulaması için güvenlik açığı uyarısı yaptı

Twitter üzerinden spesifik konuları takip edebilmek mümkün olacak. Bu sayede ilginizi çeken ve ilginç içeriklere sahip tweetleri tek bir tıkla görüntülemek mümkün olacak. Spesifik bir konu takibi yaptığınız zaman otomatik olarak sizin ilgi alanınıza yönelik konu ve içerikleri Twitter hesabınızda görmeye başlayacaksınız.

Birden fazla zaman akışı oluşturma

Twitter’ın listeler özelliği ile farklı ilgi alanları arasında gezmek mümkün oluyor. Ancak zaman akışınız çeşitli içerikler ile karışık bir hal alabilir. Bu noktada ise artık ana sayfanızda listeler oluşturarak takip edebilir ve bu sayede birden fazla zaman akışı oluşturmuş olacaksınız.

Tweet yanıtlarını saklayabilirsiniz

Tweet’inize gelen bir yanıtı gizlerseniz bu yanıtlar başka sayfaya taşınıyor. Direkt bir şekilde Tweet altında görünmüyor. Artık Tweet üzerinde bir simge görünecek ve diğer kullanıcılar gizlenen yanıtı görebilecek ve cevap dahi verebilecek.

Fotoğrafları yeniden sıralama

Bir tweet yazarken veya düzenlerken paylaşılan fotoğrafları düzenleyebileceksiniz.

Tweetlerinizi planlayın

Bir Tweet’i o an değil de daha sonra atmayı düşünebilirsiniz. Bunun için Twitter’da 2020 ile beraber Tweetlerinizi planlayabileceksiniz. Bu sayede zamanlamış olduğunuz tweet zamanı gelince otomatik olarak paylaşılacaktır.

Karanlık mod kararıyor

Twitter’da zaten bir koyu mod özelliği bulunuyor. Ancak daha koyu ekran isteyenler için artık bir seçenek daha sunulacak. Bu noktada mavi/gri seçenek ile beraber saf siyah gibi tema seçeneklerini göreceğiz.

Sessize alabileceksiniz

Ana sayfanızda yer alan içeriklerden hangi kelimenin sessize alınabileceğini seçebileceksiniz. Bunun için Ayarlar ve Gizlilik > Gizlilik ve Güvenlik > Güvenlik bölümüne erişin. Burada Sessiz’e dokunarak zaman çizelgesine gizlemek istediğiniz anahtar kelimeleri yazabilirsiniz.

Tweet dizisi

Artık tweetlerinizi çok daha basit bir şekilde bir araya getirebileceksiniz. Tweet dizisine “Yeni Tweet Ekle” butonu kullanarak oluşturabilirsiniz Tweet dizisini göster kısmı ile akışınızdaki diğer tweet dizilerini de görüntüleyebilirsiniz.

Twitter anketler

Son dönemin kamuoyu yoklaması için oldukça popüler bir hale gelen anketler ile “anket ekle”ye tıklayarak soruyu açın ve çoktan seçmeli cevaplar oluşturabilirsiniz. Bu noktada 24 saate kadar anketler oluşturabilirsiniz.


Tweet dizisi oluşturmayı kolaylaştıracak Twitter özelliği test ediliyorTweet dizisi oluşturmayı kolaylaştıracak Twitter özelliği test ediliyor

PAYLAŞ