Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi! - Haberler - indir.com

Twitter değişiyor: Konu Başlıkları geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-12 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformu Twitter, önümüzdeki dönemde yeni bir Konu Başlıkları özelliğini yayına alacağını duyuruyor. Şirketin geçtiğimiz günlerde siyasi içerikli reklamlarını platformundan kaldırması gündeme gelmişti. Şimdi ise şirket önümüzdeki aylarda bir başka özelliği olan Konu Başlıkları adlı içeriğini yayınla alacağının duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni özellik ile beraber konu hakkındaki sohbetleri tek bir dokunuş ile takip etmek mümkün olacak. Söz konusu konu başlıkları önerisi arama çubuğunda ve ana sayfanızda yer alacak. Arama çubuğunda yer alacak olan konu başlıkları önerileri, Twitter’da takip ettikleriniz ve aramaya meyilli olduğunuz konulardan oluşacak.

Twitter’a Yeni Konu Başlıkları Özelliği Geliyor

Twitter, TRT World'e kısıtlama getirdiTwitter, TRT World'e kısıtlama getirdi

Özellik ile sevdiğiniz içerik, müzik ve tuttuğunuz takım gibi birçok konu başlıklarını takip edebileceksiniz. Twitter’da söz konusu yeni özellik ile bir konuyu takip ettiğiniz zaman, konuyla alakalı uzman, takipçi ve alakalı hesapların atmış olduğu Tweet’leri görebileceksiniz. Daha öncesinde ise bir konu hakkında gelişmeleri takip edebilmek için belirli hesaplar izlemesi veya güncel tweetler için Araştır sekmesine göz atması gerekiyordu.

Yeni söz konusu konu başlıkları özelliği sayesinde kullanıcılar tek bir dokunuşla en ilginç ve aradıkları Tweet içeriklerini görme şansı yakalayacaklar. Twitter’ın bu yeni özelliğinin oldukça işlevsel ve kullanıcı deneyimini arttırmaya yönelik olacağı bekleniyor. Bakalım şirketin sunmuş olduğu bu yeni geliştirme ve özellik kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Yakın zamanda kullanımda olacağını belirtelim.


Twitter, tüm siyasi reklamları yasaklıyorTwitter, tüm siyasi reklamları yasaklıyor
Twitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracakTwitter'a gelen Instagram özelliği odaklanmayı arttıracak

PAYLAŞ