Twitter dallanma şeklinde sohbet akışı geliyor - Haberler - indir.com

Twitter dallanma şeklinde sohbet akışı geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-02 10:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük mikroblog platformu Twitter, bu yıl içerisinde çeşitli yenilikler ile gelişmeye devam ediyor. Halihazırda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan ve kullanıcıları memnun etmeyi başaran Twitter, bildiğiniz üzere belirli kelime sayıları ile düşüncelerinizi özgürce ifade edebildiğiniz son derece profesyonel bir ortam. Twitter, platformuna yakın zaman içerisinde yeni bir özellik daha geliyor. Şöyle ki Twitter'a gelecek özellik sayesinde verilen cevaplar ya da eklenen gönderiler artık ağaç dalları şeklinde içe doğru sıralanacak. Bu sayede verilen cevaplar sıralı bir şekilde karşımıza çıkarak daha iyi bir şekilde anlaşılacak. 

Kullanıcıların diledikleri konular hakkında düşüncelerini belirli kelime sınırı doğrultusunda ifade ettiği Twitter, her geçen gün daha da yeni özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Diğer sosyal medyalar son derece farklı özellikler ile geliştirilirken Twitter onlara göre çok daha az özelliklere sahiptir. Kendi tarzını bozmadan gelişen ve halen de gelişmeye devam eden Twitter, yakın zamanda yeni bir özelliğe daha kavuşacak. Kullanıcılar arasındaki etkileşimi, artırmak adına sosyal medya her geçen gün farklı özellikler ile yenileniyor. Twitter, bu özelliği yayınlamadan önce her zaman olduğu gibi beta programında da test ediyor. Uygulamaya eklenen son özellik Reddit ile benzer özellikleri içeriyor. 

Twitter hesabı silme işlemi nasıl yapılır?Twitter hesabı silme işlemi nasıl yapılır?

Twitter'a ağaç dalı tasarımı ekleniyor

Aslında bu özelliği daha önce de duymuştuk. Şöyle ki daha önce uygulamanın beta sürümünde test edilen Twitter ağaç dalı özelliği yapılan yenilikler ile beraber artık daha kullanışlı bir hal alıyor. Söz konusu bu özellik artık ana sayfa üzerinde de test ediliyor. Reddit platformunda da hatırlamak gerekirse bu özellik sohbet ağaçlarını oluşturuyor. Herhangi bir gönderinin altında devam eden cevaplar ve gönderiler iç kısma dğru ilerleyecek şekilde sıralanır. Bu sayede herhangi bir cevap hangi gönderiye yapıldı ya da önce mi sonra mı verildi çok daha kolay bir şekilde takip edilecek. 

Twitter platformunda da yer alacak olan sohbet ağaçları özelliğinde mevcut olandan farklı küçük bir özellik daha tespit edildi. Kullanıcılar tarafından yapılan herhangi bir gönderiye ya da cevaba tıkladığınız anda pencere olduğundan biraz büyük oluyor ve menü tuşları ekrana geliyor. Bununla beraber tarih linkine tıkladığınızda da aynı davranış ile karşı karşıya geliyorsunuz. Twitter, uygulamaya dahil edilen sohbet özelliğinin yanı sıra aynı zamanda  farklı bir kaç özellik üzerinde çalıştığını ve aynı zamanda bu özelliğin şu an test aşamasında olduğunun açıklamasını yaptı. Söz konusu bu test aşamasında olan özellikler ise 2020 yılı içerisinde uygulamaya dahil edilecek gibi gözüküyor. Bu özellikler ile beraber Twitter, çağın gerisinde kalmayarak birbirinden farklı özellikler ile geliyor. Şöyle ki Twitter kullanıcılarının zaman zaman farklı özelliklere ihtiyacı oluyor. Bu ihtiyaçları karşılamak adına uygulama her geçen gün farklı özellikler ile gelişmeye devam ediyor. Şu an ana sayfa üzerinde test aşamasında olan bu yeni özellik sayesinde sohbetler artık çok daha düzenli olacak. 

 


Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?Twitter hesap silme işlemi nasıl yapılır?
Merakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunulduMerakla beklenen Twitter özelliği kullanıma sunuldu
Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!Facebook ve Twitter veri skandalı ile gündemde!

PAYLAŞ