Twitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler Ekleniyor - Haberler - indir.com

Twitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilikler Ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-20 13:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya uygulamalarında yer alan canlı yayın özelliğine yeni özellikler kazandırılmaya devam ediliyor. Şimdi ise Twitter üzerinden canlı yayın yapan kullanıcılar için yepyeni özellikler getirilmeye hazırlanıyor. Buna göre kullanıcılar artık canlı yayınlarına misafir kullanıcı ekleyebilecekler. Sosyal medya uzmanı Matt Navarra tarafından yapılan açıklamaya göre Twitter’ın canlı yayın özelliği için üzerinde çalışılan bir yenilik olduğu ortaya çıktı. Navarra tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre Twitter’ın canlı yayınlarına artık misafir kullanıcılar sesli bir şekilde dahil olabilecekler. Yayın sahibi istediği zaman ise misafir kullanıcıyı yayından geri çıkartabilecek.

Twitter Canlı Yayın Özelliğine Yenilik Geliyor

Twitter Masaüstü Uygulamasında Nasıl Tasarruf Edilir?Twitter Masaüstü Uygulamasında Nasıl Tasarruf Edilir?

Twitter üzerinden bildiğiniz üzere yayın yapabilmek için Scope adlı ek bir uygulamayı kullanmak gerekiyor. Kullanıcılar takipçilerine bu uygulama ile ulaşabilirken, getirilecek olan bu yeni özellik sayesinde canlı yayın yapan kullanıcı 3 farklı misafiri yayına ekleyebilecek ve ortak bir yayına geçmiş olacaklar. Bu özelliğin rakip platform olan Instagram’dan tanıdık olduğunu biliyoruz. Öyle ki Instagram’da canlı yayın yaparken yayıncılar izleyiciler arasında bir kişiyi yayına görüntülü bir şekilde dahil edebiliyorlar. Twitter’ın canlı yayın kullanım istatistikleri paylaşılmış olmasa da, bu yeniliğin canlı yayın özelliğindeki kullanımı arttırması bekleniyor.

Birçok canlı yayın servisi bulunurken, bakalım Twitter’ın bu yeni özelliği kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Özelliğin şuan test aşamasında olduğu ve yakın zamanda iOS ile Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Avengers: Endgame Twitter'da da Rekor KırdıAvengers: Endgame Twitter'da da Rekor Kırdı
Twitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya EklenebilecekTwitter'da Muhteşem Yenilik: Artık Retweet'lere Medya Eklenebilecek

PAYLAŞ