Twitter Blue abonelerine özel yeni özellikler ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Twitter Blue abonelerine özel yeni özellikler ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-29 09:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Twitter Blue için şartlar yavaş yavaş netlik kazanıyor. Yapılan son açıklamalar ile birlikte Twitter Blue fiyatları ve sunulacak özellikleri belli oldu.

Twitter, reklam gelirleri dışında ek gelir alanları yaratabilmek adına farklı özellikler üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Şirket tarafından yapılan son hamlede Twitter Blue adıyla yeni bir abonelik sisteminin getirilmesi planlandı. Bu doğrultuda kullanıcıların Twitter’da mevcut olmayan yeni ve sadece abonelere özel özellikleri kullanabilmesi adına abonelik satın alması gerekecek. Twitter Blue olarak adlandırılan abonelik sisteminde belirlenen ücretler ise 2.99 Dolar. Avrupa bölgesinde 2.99 Euro olarak belirlenen mevcut abonelik fiyatı, Türkiye gibi pek çok ülkede kur farkı nedeniyle yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olacak.

Abonelik fiyatı App Store’de görüntülendi

 2.99 Dolar olarak belirlenen fiyat kesinleşmiş durumda. Zira Twitter tarafından App Store üzerinde yapılan son değişiklikler ile birlikte Twitter Blue’nun 2.99 Dolar ile satışa sunulacağı gösterildi. App Store’a eklenen bu seçenek sayesinde kullanıcıların abonelik için ne kadarlık bir ödeme yapacağı netlik kazandı.

Twitter Blue özellikleri neler?

Twitter Blue abonelik sistemiyle ilgili özelliklerde ise Jane Manchun Wong paylaşımları dikkat çekti. Zira tweet aracılığıyla abonelik sisteminde neler olacağını aktaran araştırmacı isim renkli simgeler ve okuyucu modu gibi yeniliklerin abonelere sunulacağını aktardı. Özellikle okuyucu modu olarak adlandırılan yenilik oldukça dikkat çekti. Zira arkaya arkaya yazılan uzun mesajlarda okuma kolaylığı sunacak yeni özellik, kullanıcıların daha iyi bir sosyal ağ deneyimi elde etmesini sağlayacak.   

Geçtiğimiz aylar içerisinde de yazılan bir mesajın geri alınmasının sağlanacağı özellik açıklanmıştı.

Abonelere özel tweet kaydetme özelliği gelecek

Yenililiklerden bir diğeri ise kullanıcıların kendi okuma akışına sahip olmasını sağlayacak tweet kaydetme özelliği olacak.  Twitter ağındaki mesajlar daha sonra okunabilmek ya da saklamak amacıyla koleksiyonlar adı altında yer alacak bir bölümde toplanabilecek. Bu tip özellikler ile abonelik sistemini daha da cazip hale getirmek isteyen Twitter’ın bu yeni özelliği ne zaman tanıtacağı ise henüz bilinmiyor.

Mevcut fiyatlar özellikle Türkiye’de aylık aboneliğin 30 TL’ye kadar yükselmesine de neden olacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ