Twitter, Android'e Tweet Arası Geçiş Özelliğini Getirdi - Haberler - indir.com

Twitter, Android'e Tweet Arası Geçiş Özelliğini Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Sosyal Medya

Twitter, kullanıcıların ana sayfada daha çok kontrole sahip olması için çalışmalara devam ediyor. Bu konuda kullanıcıların popüler tweetlere, isteyen kullanıcıların ise yeni tweetlere ulaşabileceği bir özelliği yayınladı. İşte o özellik...

Twitter paylaşımları renkleniyor!

Twitter iOS Uygulamasında Ufak Tasarım Yeniliğine GittiTwitter iOS Uygulamasında Ufak Tasarım Yeniliğine Gitti

Tweetler Arası Geçiş Özelliği, Android Platformundaki Twitter'a Geldi!

Sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi olan Twitter, Android uygulaması için yeni bir özellik yayınladı. Yeni gelen bu özellik ile beraber Twitter Android kullanıcıları, ana sayfa içerisinde diledikleri zaman takip ettikleri kişilerin popüler tweetlerine, istedikleri zaman ise takip ettikleri kişilerin yeni tweetlerine ulaşabilecekler. Uygulamanın son sürümü için güncelleme de gelmiş durumda. Son sürümüne güncellenen uygulamayı açtığınızda varsayılan olarak en popüler tweetler sizlere sunulacak. Fakat dilediğiniz zaman sağ üst tarafta bulunan 'yıldızlı' simgeye dokunarak ayar menüsünden en yeni tweetlerin görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede ana sayfa içerisinde çok daha fazla kontrole sahip olabiliyorsunuz.

Ana sayfa ayarını, en son paylaşılan tweetleri görmek için kullanabilirsiniz fakat bir süre uygulamaya giriş yapamazsanız Twitter, ana sayfa ayarını yeniden en popüler tweetleri gösterecek şekilde ayarlar. Söz konusu olan bu özellik daha önceden iOS platformunda bulunan Twitter uygulaması için yayınlanmıştı. Fakat Android kısmına daha yeni geldi. Popüler tweetler ile yeni paylaşılan tweetleri ayrı ayrı göstermek için çalışmalar sürdüren Twitter, geçtiğimiz yıl pek çok test yapmıştı. Yeni özellik ise bu şekilde bir kontrol isteyen kullanıcıları oldukça memnun edecektir. Eğer uygulamaya girdiğinizde bu özellikten faydalanamıyorsanız, uygulamayı güncellemeyi deneyin.


İlgili uygulamalar
Samsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptıSamsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptı
2018'de Twitter Türkiye'de En Çok Konuşulanlar2018'de Twitter Türkiye'de En Çok Konuşulanlar
Twitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecekTwitter yeniden kronolojik zaman tüneline dönecek

PAYLAŞ