Twitter, Android Kilit Ekran Uygulaması Cover'ı Satın Aldı - Haberler - indir.com

Twitter, Android Kilit Ekran Uygulaması Cover'ı Satın Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Google çalışanları tarafından geçtiğimiz Ekim ayında kurulan ve Android cihazlar için kilit ekran uygulaması bulunan Cover adındaki girişimi Twitter, resmi olarak satın aldığını duyurdu.

Android kullanıcılarının telefon ya da tabletleri üzerinde kullanabildikleri Cover uygulaması, cihazın ekran kilidinin kapalı olduğu zamanlarda çalışarak sık kullanılan uygulamalara kilit ekranı üzerinden daha kolay ulaşılmasını sağlıyor.

Ayrıca yerel saate ya da günün istediğiniz saatinde düzenli olarak kullandığınız uygulamaları da bilen ve buna göre kilit ekran üzerine uygulama kısayollarını ekleyen Cover tamamen ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Cover lock Screen

Twitter mobil hesabı'ndan ve Cover'ın blogu üzerinden resmi olarak doğrulanan satın almanın bedeli ile ilgili herhangi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak Cover'ın kurucuları bundan sonraki süreçte Twitter ekibi içerisinde yer alacak.

Cover girişiminin Android cihazlar için geliştirdiği Cover Lock Screen uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve uygulama için yayınlanan tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




Cover Lock Screen Tanıtım Videosu


PAYLAŞ