Twitter abonelik sistemi dönemi başlıyor - Haberler - indir.com

Twitter abonelik sistemi dönemi başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-09 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çoık kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, yeni bir abonelik sistemi üzerinde çalışmalara başladı. Birçok çevrim içi platformda görmeye başladığımız bu sistem, artık sosyal medya sitesi Twitter'da da kullanılacak. Sistemin ilginç olan noktalarından birisi ise çıkış noktası oluyor. Öyle ki sistemin geltirileceğine dair ilk sızıntılar Twitter tarafından yayınlanan bir iş ilanında ortaya çıkmış oldı. Söz konusu ilanda, "Biz birçok abonelik sistemi inşa ediyoruz" ibaresi yer alıyor.


Twitter'da abonelik sistemi geliyor


Sosyal medya platformunun bu yeni sisteminde "Full-stack developer" iş ilanında ortaya çıkıyor. İlanın açıklama bölümünde ise Gyphon adlı bir kod ismi ile beraber bir proje geliştirildiği belirtiliyor. Bu proje için yazılım uzmanı arandığı da aktarılırken, yeni kurulacak geliştirici ekib ile beraber abonelik sisteminin kullanıma alınması hedefleniyor. Henüz geliştirme aşamasına bile başlanmayan Twitter abonelik sistemi, söz konusu platform için bir ilk olacak. Bu ilanda da belirtilene göre serviste yer alacak olan detaylara dair bilgi bulunmuyor.

Beklentilere göre Twitter, Twitch benzeri bir yapıda abonelik sistemine sahip olacak. Özel paylaşımlar, paylaşımlarda özel etiketler ve yorumlarda öne çıkma özelliği gibi detaylar yer alacak. Aboneliğin nasıl çalışacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak Twitter'ın kullanıcıları kendisine çekmek için adımlar attığını görmeye devam ediyoruz diyebiliriz. 

Twitter'da sesli tweet dönemi başlıyorTwitter'da sesli tweet dönemi başlıyor



Twitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülürTwitter'da alıntılanmış tweetler nasıl görülür
Twitter listeler özelliğini duyurduTwitter listeler özelliğini duyurdu

PAYLAŞ