Twitter 3 Yeni Özellik Kazandı - Haberler - indir.com

Twitter 3 Yeni Özellik Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 09:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olarak uzun süredir hayatımızda Twitter, her geçen gün farklı özellikler ile yenilenerek daha zengin bir kullanım sunuyor. Elde edilen bilgilere göre Twitter bugünlerde farklı bir özellik üzerinde çalışıyor. Halihazırda birbirinden farklı özellikler sunmayı başaran sosyal medya platformunun üzerinde çalışmış olduğu bu yeni özellikler gizlenmiş yanıtlar, önerilen tweet'lerin dilleri ve görsel paylaşımlarına getirilen alt metin özellikleri kapsayan seçenekler ile ilgili çeşitlilikleri barındırıyor. Gelişmiş düzeyde seçenekleri ile beraber oldukça büyük kitlelere hitap eden ve kullanıcılarında beğenisini kazanan Twitter, her geçen gün farklı pozisyonlarda genişlemeye devam ediyor. Şuan hazırlık aşamasında olan bu yeni özelliklerin ne zaman aktif hale getirileceği hakkında kesin bir durum söz konusu değildir. 

En çok tercih edilen sosyal medya platformlarından Twitter, kullanıcılarının kullanımlarını daha da zengin hale getirmek üzere yeni özellikler üzerinde test aşamasını gerçekleştiriyor. Mikro blog olma özelliğine sahip olan Twitter, geçmişten bugüne çok tercih edilen ve kullanıcıların da beğenerek kullandığı bir platform olmaya devam ediyor.Toplumsal olaylar karşısında da en çok tercih edilen platform Twitter, kullanıcıların gündemi ve kullanıcıların gündem hakkında düşüncelerini de takip etmesi açısından oldukça kaliteli bir platformdur. Kullanıcılar Twitter kullanırken, gündemi takip etmekten keyif aldıkları gibi aynı zamanda tweet atmaktan da büyük keyif duyuyorlar.  

Twitter'da Periscope Canlı Yayın Nasıl Yapılır?Twitter'da Periscope Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

Twitter yeni özellikleri test ediyor

Geçtiğimiz günlerde blog yazarlarından biri Twitter'ın yeni özellikler üzerinde çalıştıklarının bilgisini vermişti. Şimdi ise elde edilen kaynaklara göre, Twitter söz konusu bu özellikleri test ediyor. Yakın zaman içerisi gelecek olan bir güncelleme ile beraber yeni özellikler Twitter üzerinde yerini alacak. Söz konusu bu özelliklerin ilki, tweetlere gelen yanıtları gizleme özelliği, ikincisi ise eklenen diller ve son özellik olacak. Bu sayede yeni entegrasyon sağlanmış olacak. Twitter bu yeni özellikler ile çok daha farklı bir kullanım elde edecek.

Yeni özelliklerin ilki sayesinde kullanıcılar ilerleyen süreçlerde paylaşımlarına yapılan yorumlardan istediklerini gizleme hakkına sahip olacaklar. Gizleme özelliği, saldırgan ya da hakaret içerikli yorumlar için oldukça faydalı olacak gibi gözüküyor. Şu an test aşamasında olan bir diğer özellik ise dil seçenekleri ile ilgili olacak. Kullanıcı sayısının oldukça fazla olması ve günden güne daha da artış göstermesi elbette ki dil alternatiflerini artırmayı gerektiriyor. Twitter'da bunun üzerine konu ile ilgili olarak önerilen tweet'lerin dillerini özelleştirmenize yarayacak olan bir özellik üzerinde çalışıyor. Şimdilik bu diller sınırlı sayıda olsa da gelecek günlerde daha fazla dil seçeneğinin bu özelliği ilave edilmesi bekleniyor. Dil özelliği şimdilik İngilizce, Çince, Arapça, Japonca ve Amharca dillerini desteklemektedir. 

Twitter'a gelecek olan üçüncü bir özellik ise görsel paylaşımları etkileyecek olan özel bir entegrasyon. Bu özellik sayesinde paylaşmış olduğunuz görsel içeriklere alt metin ve etiket yapabileceksiniz. Bu da Twitter üzerinden paylaşmış olduğunuz bir görselin diğer platformlardan da erişebilirliğini artıracak. Yeni özellikleri yakın zamanda gelmesi bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
Twitter Hesap Silmeye Devam EdiyorTwitter Hesap Silmeye Devam Ediyor
Twitter'a Tweet Gizleme Özelliği GeliyorTwitter'a Tweet Gizleme Özelliği Geliyor
Twitter Mac Uygulaması Geri DönüyorTwitter Mac Uygulaması Geri Dönüyor

PAYLAŞ