Twitch'e Dişli Rakip: DLive - Haberler - indir.com

Twitch'e Dişli Rakip: DLive

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 23:19:19
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Twitch platformu her ne kadar büyümeye devam etse de bazı eksiklikleri bulunuyor. Ayrıca çevrimiçi yayın platformları da yaygınlaşmaya devam ediyor. İşte onlardan birisi olan DLive, farklı özellikleriyle kullanıcılarla buluştu. Çıkmasının ardından büyük bir ilgi toplayan DLive içerisinde Türk kullanıcılar en hızlı büyüyen topluluklardan biri olmayı başardı. Peki nedir bu DLive?

Twitch'e Dişli Rakip: DLive

Blockchain için tasarlanmış olan bu çevrimiçi yayın platformu, Türk yayıncılardan büyük bir ilgi gördü. Bu platformun içerisinde herhangi bir ödeme yapmadan bile yayıncılara destek olabiliyorsunuz. Ayrıca yayıncıların yayınları izlenmese bile, yayınlara devam ettiği sürece para kazanabiliyorlar. Bu muhteşem özellikleri sayesinde DLive, birçok yayıncı ve izleyici tarafından büyük ilgi gördü. Türk yayıncıların platforma yoğun ilgileri sayesinde, DLive tarafına ilk olarak Türkçe dil opsiyonu eklendi ve site Türkçe oldu. Ayrıca bu platform diğer platformların aksine içerik oluşturan kişiden hiçbir pay almıyor. Yayıncıların kazançları kaç kişi tarafından izlendiğine göre artmıyor. Kazançlar sitedeki etkileşim ile orantılı olarak artış gösteriyor.

Twitch Prime Kapsamındaki 21 Ücretsiz Oyun AçıklandıTwitch Prime Kapsamındaki 21 Ücretsiz Oyun Açıklandı

Aylık aktif kullanıcısı yaklaşık olarak 500 bin kadar olan bu platform, ilk altı ay içerisinde birçok ödül dağıttı. En sevilen içeriklere bonus verildi ve yeni kullanıcıları platforma davet eden topluluğun büyümesini sağlayan izleyiciler de ödüllendirildi. Google Play tarafında yer alan Android uygulaması aracılığı ile de kullanılabilen DLive, Android tarafında yayıncılarla etkileşim için birçok özelliği kullanıcılarına sunuyor. Android cihazınız ile bağış yapabilir, canlı yayın izleyebilir ve yayıncılar ile mesajlaşabilirsiniz. Fakat yayını sadece PC tarafında yapabiliyorsunuz. Kasım 2017 tarihinde lansmanı yapılan DLive, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. 

Ayrıca DLive platformuna yeni girecek arkadaşlar için yayınlarını severek izlediğimiz ve seveceğiniz yayınlar yapan birkaç yayıncıyı sizlerle paylaşalım. Bu yayıncılara alttaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Deniz Kakaliç / https://dlive.tv/denizkakalic

Mira İpek / https://dlive.tv/mirai

Anıl Çınar ve Seray Büke Okan / https://dlive.tv/KingandQueen

Ayrıca yayıncı olarak DLive platformuna geçecekseniz Discord üzerinden DLive Türkiye kanalına ulaşabilirsiniz. Burada sizlere her türlü yardım edecekler ve platformu en iyi şekilde anlatacaklardır. DLive hakkında anlatacaklarımız bu kadar yukarıdaki yayıncılara destek vermeyi unutmayın. DLive'da görüşmek üzere...

 




Youtube, Twitch yayınlayan bir hesabı kapattıYoutube, Twitch yayınlayan bir hesabı kapattı
Twitch, App Store'dan Kaldırıldı!Twitch, App Store'dan Kaldırıldı!
TwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecekTwitchCon, Nisan ayı içerisinde Berlin şehrinde düzenlenecek

PAYLAŞ