Twitch'de Levo'nun banlanma sebebi açıklandı - Haberler - indir.com

Twitch'de Levo'nun banlanma sebebi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-21 15:58:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Twitch Türkiye platformunun önde gelen ve en aktif yayıncılarından birisi olan Levo, uzun süredir yayın yaptığı Twitch ile karşı karşıya geldi. Popüler yayıncı Levo’nun neden süresiz olarak hesabının banlandığı Twitch tarafından açıklandı. Twitch platformunda oldukça iyi bir kitleye sahip olan Levent Balım “Levo” adlı kullanıcının kanalı Twitch tarafından sürpriz bir şekilde askıya alındı. Aradan yaklaşık bir hafta gibi bir süre geçmesine rağmen, henüz Levo tarafına detaylı bir açıklama yapılmış değil. Bu konu hakkında Twitch Türkiye’de yer alan popüler yayıncılarda destek paylaşımları yapmaya devam ederken, Twitter üzerinden beklenen açıklama nihayet yapıldı.

Twitch Levo’yu Neden Banladı?

Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandıTwitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı

Twitter hesabı üzerinden bazı paylaşımlar yapan Levo, Twitch’in neden kendisine böyle bir askıya alma hareketi yaptığını açıkladı. Popüler yayıncı Levo’ya herhangi bir açıklama ve uyarı yapılmadan hesabın askıya alınması oldukça sürpriz olmuştu. Bu hamle ile beraber Levo tarafına herhangi bir kanıt da sunulmadığı belirtiliyordu. Twitch tarafından beklenen ve yapılan açıklamaya göre ise; Levo, sohbet üzerinden eşine yönelik ağır hakaretlerde bulunan şahsa “Seni bulup komaya sokmak lazım!” şeklinde tepki vermesi üzerine Twitch hesabının askıya alınmış olduğu ortaya çıktı.

Ancak Levo’ya karşı yapılan bir tahrik sonucu yaşanan bu durumun ve yaptırımın oldukça ağır olduğunu söyleyebiliriz. Levo tarafından konu hakkında itiraz yapılırken, bakalım Twitch bu itiraza olumlu dönüş yapacak mı göreceğiz.


Fortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyorFortnite yayıncısı Ninja Twitch'i bırakıyor
Twitch kendi canlı yayın uygulamasını duyurduTwitch kendi canlı yayın uygulamasını duyurdu

PAYLAŞ