Twitch Yayıncısı Ninja, Yayıncılığın Kitabını Yazıyor - Haberler - indir.com

Twitch Yayıncısı Ninja, Yayıncılığın Kitabını Yazıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 09:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Ninja adıyla bilinen dünyaca ünlü Twitch yayıncısı Tyler Blevins, Twitter üzerinden ilk kitabı için bir anlaşma yaptığını duyurdu. 

Ninja: Get Good adını verdiği kitap için bir anlaşma yaptığını Twitter hesabında yayınladığı videoyla duyuran Tyler Blevins için bu anlaşma aynı zamanda, her zaman hayalini kurduğu Battle Royale oyunun içine ışınlandığı hayatta kalmak için uğraştığı çizgi roman serisi için de ilk sayı anlaşmasının parçası. 

Twitch 9 milyar saat açık kaldı!Twitch 9 milyar saat açık kaldı!

Tyler Blevins’ten Yayıncılara Özel Kitap 

Twitch'e 1080P Yayın Desteği Geldi

Twitch’e yayınladığı Fortnite oyunları ile adından tüm dünyada söz ettiren, Tyler Blevins ilk kitabı için ABD’nin ünlü kitap evi olan Random House ile geniş kapsamlı bir anlaşma yaptı. Ağustos ayında satışa çıkması beklenen kitapta, Tyler Blevins’in yayıncılık alanında başarıya ulaşırken izlediği adımların yanı sıra, bir oyun bilgisayarı toplamadan önce oyunlar için önemli stratejileri geliştirme ve oyuncuların ilgisini çekecek püf noktaları yakalamaya dayalı bilgilerde yer almakta. 

Ancak Tyler Blevins’ın Random House ile sağlamış olduğu anlaşma sadece kitapla sınırlı değil. Anlaşma aynı zamanda ünlü yayıncının hayranları için verdiği tavsiyeler, çıkartmalar ve sürprizler barındıran, Ninja için özel tasarlanan defterlerinde piyasaya sürülmesini kapsıyor. 

Ninja Çizgi Roman Oluyor 

Twitch üzerinden oyun satışı başladı

Ayrıca Aralık ayında ise Ninja: The Most Dangerous Game adını taşıyan bir çizgi romanında ilk sayısının basımı anlaşmaya dahil. Tyler Blevins tarafından yaratılan dünyada, Ninja’nın Battle Royale oyununa ışınlanması ve dijital versiyonlarında sınırlarını zorlayarak oyunun sonuna kadar hayatta kalma çabasını anlattığı kurgusal bir hikaye. Hikayeyi ise öncelerine “Luther Strode”, “Dead Body Road” gibi çizgi romanları tasarlayan Justin Jordan tarafından tasarlanacak. 

Ninja adıyla ünlenen yayıncı Tyler Blevins bu sayede elde etmiş olduğu başarıların yanına bir yenisini daha eklemiş oldu. Sosyal medya hesaplarında toplamda 45 milyon takipçi sayısına sahip olan Tyler Blevins, Temmuz ayından sonra sevenlerini heyecanlandıran birbirinden çeşitli serüvenlerle karşılarına çıkacak. Akıllara düşen bir soru ise ilerleyen dönemlerde çizgi romanın bir film serüvenine dönüşüp dönüşmeyeceği... 

 


Twitch'e Dişli Rakip: DLiveTwitch'e Dişli Rakip: DLive
Twitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza AldıTwitch Yayıncısı, Yaptığı Cosplay Nedeniyle 1 Ay Ceza Aldı

PAYLAŞ