Twitch yayıncısı Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu ile yayın yapacak - Haberler - indir.com

Twitch yayıncısı Jahrein, Kemal Kılıçdaroğlu ile yayın yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-13 10:01:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Oyun dünyasının en popüler yayın platformlarından olan Twitch son dönemlerde popülerliğini iyice arttırdı. Oyun yayınlarının yanı sıra chatting yayınları için de iyi bir adres olan platforma son dönemlerde siyasi isimlerde ilgi göstermeye başladı. Bugün öğrenilene göre Kemal Kılıçtaroğlu ünlü yayıncı Jahrein’in yayının konuğu olacak.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü yayıncı Jahrein (Ahmet) ülkemizde yapılacak olan gelecek seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Jahrein’in Kemal Kılıçdaroğlu ile Twitter üzerindeki mesajlaşması da yayıncının izleyicilerini epey heyecanlandırdı.

Twitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyorTwitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyor

11 Mayıs Salı günü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı bir videoyu Jahrein’in Twitter’dan eleştirmesi üzerine ilginç bir gelişme yaşanmış ve 12 Mayıs Çarşamba gününün akşam saatlerinde Kılıçtaroğlu’ndan Jahrein’e cevap gelmişti.

30 gün aralıksız yayın yapan Twitch yayıncısı rekor kırdı

Kılıçdaroğlu yanıtında “Konuşulacak çok şey var. Ben hazırım. Chat de hazır olduğunda haber ver.” diyerek bir canlı yayın teklifi yapmıştı. Bu yanıta hızlı bir dönüş yapan Jahrein ise “En yakın zamanda buluşalım. Gençlerin soracak çok sorusu var! Ben sizi bulamam ama siz bana bir şekilde ulaşırsınız sanırım” dedi.

Sık sık gündeme gelen Twitch yayıncısı Jahrein daha önce kanalına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Taylan Yıldız’ı da konuk almıştı. Görünüşe göre Jahrein’in yeni konuğu Kemal Kılıçtaroğlu olacak.

Twitch en çok izlenen yayın platformu

Oyuncular ve oyunseverler tarafından büyük bir ilgi gören Twitch son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde platform kendi izleyici rekorunu kırmıştı. Yayımlanan Nisan verilerine göre de Twitch’in toplamda 2,1 milyardan fazla saat izlendiği öğrenilmişti.

Twitch’in rakibi Facebook Gaming ise daha platformla rekabet edebilecek seviyede değil. Yeni yıla başlarken kendi rekorunu kıran platformun aylık izlenmesi 360.000 milyon saat civarında tıkandı kaldı


Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?
Twitch 2,1 milyar izlenme saatiyle izlenme rekorunu tazelediTwitch 2,1 milyar izlenme saatiyle izlenme rekorunu tazeledi

PAYLAŞ