Twitch, Prime üyelerine özel Fortnite eşyaları dağıtacak - Haberler - indir.com

Twitch, Prime üyelerine özel Fortnite eşyaları dağıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-01 17:19:12
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Twitch, Prime üyelerini Fornite hediyeleri ile memnun etmeye çalışacak.  Eğer Fornite oynuyor ve özel öğeler ile birlikte çeşitli hediyeler kazanmak istiyorsanız Twitch Prime' a  kaydolmanız yeterli olacak.

Twitch Prime , Amazon Prime ile paketlenmiş bir Twitch üyeliğidir. Twitch' in daha prestijli tekliflerinden birisi olarak sunulan hizmet, her ay abonelerine ücretsiz olarak oyun ve oyun ganimetleri sunmaya devam ediyor. Twitch Prime ile ayrıca Twitch topluluğunun Fortnite' nin ardından ve bazı önemli Twitch üyelerinin kullandığı hizmetler ile oyun içi başarıda önemli katkısı bulunuyor. Twitch yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Yeni Twitch Prime üyeliği sayesinde insanlar sürdürülebilir bir model olup olmadığını merak ediyorlar. 29 Mayıs Perşembeden başlayarak Özel Savaş Royale Instranator Pictaxe' yi de ekleyerek potu tatlandırıyoruz ve dahası Twitch Prime üyeleri için daha fazla Fortnite ganimetleri sunulacağı için önümüzdeki hafta bizi takip etmeye devam edin."

İnsanlara Fornite Swag' ı elde etmeleri için Twitch Prime' ı kullanmaları konusunda oldukça iyi bir teşvik olarak sunulan avantajlar sayesinde kullanıcılar hediyeler ile memnun olacaklar.

Twitch Prime' deki yeni Fornite öğelerine sahip olabilmek için 29 Mart tarihinde söz konusu üyelere hediye olarak verilecek. Twitch Fornite oyunu oynayanlara teklifleri sayesinde oyun başarılarına katkılarda bulunuyor. Ancak Fornite oyununun hileli abonelere müdahale etmemesi ve bu kullanıcılara izin vermesi  nedeniyle Fornite oyununu oynayan kullanıcılar tarafından eleştirilere neden olmuştu.





PAYLAŞ