Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı - Haberler - indir.com

Twitch Prime, Apex Legends paketi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 12:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

2. sezonu ile beraber birçok yenilik ve özelliğin gelmiş olduğu Apex Legends oyunu için Twitch Prime abonelerine özel paket yayınlandı. Yayınlanmış olan paket içeriğine baktığımız zaman şuan için sadece Wattson içi kostüm ve L-Star için bir kaplama yer alıyor. Ancak ilerleyen günlerde bu paketlerin sayısının artması bekleniyor. Şubat ayında piyasaya girişini yapan Apex Legends, oyuncular tarafından yüksek bir ilgi görmeye devam ediyor. Oyunun birinci sezonu tamamlanırken, sıralama ligi sistemi, yenilenen harita ve yeni silahlar ile beraber ikinci sezona başlanıyor. Geliştirici şirket tarafından ise popüler yayın platformu olan Twitch için yeni bir paket duyurusu gerçekleştirildi.

Apex Legends Twitch Paketi Yayınlandı

Apex Legends'in Mobil Versiyonu GeliyorApex Legends'in Mobil Versiyonu Geliyor

Twitch Prime aboneleri için sunulmuş olan bu pakette şuan için özel bir kostüm ile beraber L-Star için bir kaplama bulunuyor. İlk paketin içeriği henüz bunlarla kısıtlı olurken, sadece bunlarla sınırlı olmayacak. Öyle ki şirket tarafından şimdiden oyun karakterlerinden birisi olan Bangolere için bir kostüm paketi duyurulmuş durumda. Diğer yandan ilerleyen günlerde ise Mirage ile Octane için de kostümler duyurulacak. Mirage’nin paketinde ise kostüm harici bir silah kaplaması daha sunulacak.

Özellikle Apex Legeds sever oyuncuların beğeneceği bu yeni Twitch Prime paketleri oldukça iddialı geliyor diyebiliriz. Önümüzdeki dönemlerde ise Twitch Prime paketlerinin daha zengin içeriklere sahip olması bekleniyor. Diğer paketlerin yayınlanma tarihi şuan için belli olmuş değil.  


İlgili uygulamalar
Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor!Apex Legends 2.Sezon Efsane Geliyor!
Apex Legends Haritası 2.Sezonda DeğişiyorApex Legends Haritası 2.Sezonda Değişiyor

PAYLAŞ