Twitch Mobil Uygulamasına Canlı Yayın Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

Twitch Mobil Uygulamasına Canlı Yayın Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-30 22:00:07
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun sektörünün önde gelen popüler platformlardan birisi olan Twitch ile canlı yayınlar yapmak ve izleyici olarak katılmak mümkün olabiliyor. Web platformunda uzun zamandır yayın hayatını sürdüren Twitch, mobil uygulamarında önemli yeniliklere gidiyor. iOS ve Android uygulamalarına gelecek olan güncellemeler ile önemli değişikliklerinde beraberinde gelmesi bekleniyor. Şirketin ve takipçilerin uzun süredir beklediği bazı yeni özellikler uygulamalara sunulmaya başlandı. Söz konusu bu yenilikler arasında koyu renk modu gibi görsel tasarım değişikliği yer alsada asıl önemli özelliğin mobil uygulamadan yayın yapma gibi noktalarında geldiği ifade ediliyor.

Uygulamadaki tasarım değişikliği sonrasında navigasyon çubukları ile artık canlı yayın, keşfet ve Pulse gibi bölümlere erişim daha basit ve pratik bir hal alıyor. Pulse adlı eklenen yeni bölümde Twitch?in içerik tavsiyelerinde bulunacağı bir bölüm olarak nitelendiriliyor. Yeni eklenen sürükleme hareketi ile yeni canlı yayınları seçme ve çalma listesine kolay şekilde ekleme gibi işlemler gerçekleştirilebiliyor. Hızlı çalma listesinde ise ekranda aşağı doğru kaydırma hareketi yaparak erişilebilir hale getirilebiliyor. Diğer yandan Twitch?in mobil uygulamalarına artık cnalı yayın yapma seçeneği de eklenmiş oluyor.

Bu sayede canlı yayın yapan kişiler artık Twitch?in mobil uygulama aracılığı ile de canlı yayınlar başlatabilecekler. Öne çıkan canlı yayınların belirli dillere ve bölgelere göre sıralanması filtrelenebilirken, koyu renk modu da uygulamaya gelen yenilikler arasında bulunuyor. Mobil bildirimler ise masaüstündeki deneyim ile aynı şekilde çalışıyor. Yeni mobil uygulama güncellemesi kademeli olarak dağıtıma başlandı ve yakın zamanda tüm kullanıcılara erişmesi bekleniyor.





PAYLAŞ