Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir? - Haberler - indir.com

Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-08 18:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

Oyun yayın platformu olarak en çok tercih edilen platformlardan birisi olan Twitch, kullanıcı adlarıyla etkileşim sağlar. Kullanıcıların üyelik sonrası ile birlikte kullanıcı adı belirleyebileceği sistemde, “Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?” konusunda destek gerekebilir. Twitch kullanıcı adının nasıl değiştirildiğini bilmeyen ya da kullanıcı adı ile ilgili sorun yaşayan kişiler, Twitch kullanıcı adı değiştirme rehberinden yararlanabilir.

Twitch kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Twitch üyeliğindeki kullanıcı adının değiştirilmesi için kişilerin takip etmesi gereken adımlar şöyle;

Öncelikle Twitch.tv adresine giriş yaparak hesap bilgileriniz ile oturum açın.

Giriş sonrasında sağ üst köşedeki profil fotoğrafınıza tıklayarak ayarlar bölümüne geçiş yapın.

Açılacak ekrandaki profil sekmesinden profil ayarları bölümüne geçiş yapın.

Bu bölümde yer alan kullanıcı adınız bölümünden istediğiniz kullanıcı adını yeniden belirleyebilirsiniz. Üstelik biyografi gibi diğer profil ile ilgili bilgileri de bu bölümden güncelleyebilirsiniz.

Twitch kullanıcı adı değiştirme şartları neler?

Twitch kullanıcı adını değiştirecek kullanıcıların dikkat etmesi gereken bazı detaylar da vardır. Öyle ki Twitch kuralları gereği kullanıcı adını değiştiren bir kişi 60 gün boyunca bu ismi kullanmak zorundadır. Değişim sonrasında 60 gün boyunca herhangi bir değişiklik yapılamaz. Ayrıca yeni bir kullanıcı adı alınırken sistemde kullanılan kullanıcı adlarının yanı sıra diğer kullanıcıların değiştirdiği ve şu anda kullanmadığı kullanıcı adları da alınamaz. Öyle ki değiştirilen ve kullanılmayan tüm kullanıcı adları, değişiklik tarihi itibariyle 6 ay boyunca koruma altına alınır ve saklanır. 6 ay boyunca aynı kullanıcı tarafından kullanıcı adı yeniden alınmasa, tüm kullanıcıların bu ismi kullanması mümkündür. Bu nedenle değişiklikler yapılmadan önce sistemdeki bu kuralların bilinmesi ve bu doğrultuda Twitch kullanıcı adının değiştirilmesi önerilir. Değişikliklerde herhangi bir ücret ya da benzeri durum söz konusu değildir.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ